ali3822 3 ارسال شده در دی 97 با سلام بنده سایتی دارم از خود جومینا تهیه کردم ارور 403 میده Forbidden You don't have permission to access / on this server. و سایت بخش کاربر نمیاد بالا ولی مدیریت باز میشه سخه جوملاهم بروز هست و نسخه php هم 7.2 دیروز اینطور شد هرکاری کردم نیومد بالا ( کل ماژول ها - منوها - پلاگین ها و قالب غیرفعال کردم باز هم با نشد) اکانت مورد نظر حذف کردم و اکانت جدیدی ساختم و بکاپش نصب کردم و دیشب اومد بالا بعد از نصب مجدد ولی امروز صبح متوجه شده بازهم همون ارور 403 میده لطفاً راهنمایی بفرمایید. سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در بهمن 97 بر 1/11/2019 at 09:42 , ali3822 گفت: با سلام بنده سایتی دارم از خود جومینا تهیه کردم ارور 403 میده Forbidden You don't have permission to access / on this server. و سایت بخش کاربر نمیاد بالا ولی مدیریت باز میشه سخه جوملاهم بروز هست و نسخه php هم 7.2 دیروز اینطور شد هرکاری کردم نیومد بالا ( کل ماژول ها - منوها - پلاگین ها و قالب غیرفعال کردم باز هم با نشد) اکانت مورد نظر حذف کردم و اکانت جدیدی ساختم و بکاپش نصب کردم و دیشب اومد بالا بعد از نصب مجدد ولی امروز صبح متوجه شده بازهم همون ارور 403 میده لطفاً راهنمایی بفرمایید. سپاسگذارم سلام. آدرس سایت لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر