چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 97 سلام تازه گی پهنای باند من پور میشه بااینکه باز دید کننده چندانی ندارم چکارباید کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در آبان 97 22 ساعت قبل, چهارسوق گفت: سلام تازه گی پهنای باند من پور میشه بااینکه باز دید کننده چندانی ندارم چکارباید کرد سلام پهنای باند هاستی که استفاده می کنید چقدر هست؟ از طریق هاست و فایل های لوگ بررسی کنید ببینید چه چیزی و چه بخشی از سایتتان ترافیک زیادی دارد که پهنای باند را مصرف می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در آذر 97 بر ۱۳۹۷/۸/۲۷ at 22:47 , چهارسوق گفت: سلام تازه گی پهنای باند من پور میشه بااینکه باز دید کننده چندانی ندارم چکارباید کرد سلام، وقت بخیر. علت رو از هاستینگ جویا بشید. احتمالات زیادی هست مثلا شاید زیر دیداس هستید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 97 سلام بله مشکل شناسایی شد از یک روبات مزاحم بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر