jalaladdin 0 ارسال شده در آبان 97 سلام از هاست رایگان استفاده میکنم رمز عبور ورود به سی پنل هاست با پایگاه داده سایت یکسان است با تغییر رمز عبور هاست سایتم باز نمیشه با این پیغام خطا مواجه هستم چگونه این مشکل برطرف کنم Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در آبان 97 1 ساعت قبل, jalaladdin گفت: سلام از هاست رایگان استفاده میکنم رمز عبور ورود به سی پنل هاست با پایگاه داده سایت یکسان است با تغییر رمز عبور هاست سایتم باز نمیشه با این پیغام خطا مواجه هستم چگونه این مشکل برطرف کنم Error displaying the error page: Application Instantiation Error: Could not connect to MySQL سلام فایل canfiguration.php را باز کنید و در آن رمز و پسورد پایگاه داده را تغییر بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
apiary 0 ارسال شده در اردیبهشت 98 سلام متاسفانه به دلایل نا معلوم با این مشکل روبرو شدم : Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید . بسیار سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در اردیبهشت 98 یکی از ماژول ها یا افزونه هاتون از کدی استفاده کرده که دیگه پشتیبانی نمیشه اگه از sp page builder استفاده میکنید ماژول منوش رو از طریق phpmyadmin غیر فعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر