smail 0 ارسال شده در آبان 97 با سلام من از جوملا 3.8 استفاده میکنم سایتی طراحی کرده ام که در صفحه اول ان از چند ماژول نمایش اخبار استفاده میکنم . الان میخواهم که منوی صفحه نخست مجددا به همین صفحه با این ماژول ها اشاره کند و نمیخواهم مطالب ویژه نمایش داده شود در تنظیم این منو چه گزینه ای را انتخاب کنم که کاربر با انتخاب این منو به همین صفحه اول منتقل شود ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در آبان 97 بر 10/23/2018 at 14:58 , smail گفت: با سلام من از جوملا 3.8 استفاده میکنم سایتی طراحی کرده ام که در صفحه اول ان از چند ماژول نمایش اخبار استفاده میکنم . الان میخواهم که منوی صفحه نخست مجددا به همین صفحه با این ماژول ها اشاره کند و نمیخواهم مطالب ویژه نمایش داده شود در تنظیم این منو چه گزینه ای را انتخاب کنم که کاربر با انتخاب این منو به همین صفحه اول منتقل شود ممنون سلام دوست عزیز خیلی ساده است. می تونید در مطالب، هیچ مطلبی ویژه نباشه و مطالب را اط حالت ویژه خارج کنید، بنابراین مطلبی در این منو نمایش داده نخواهد شد. می تونید نوع منو را عوض کنید چون بصورت پیش فرض منوی خانه ( صفحه اول ) از نوع مطالب ویژه است. منو را از نوعی که دوست دارید انتخاب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر