چهارسوق

ارور

Recommended Posts

سلام چند روزه داخل error log جوملام ارور میاد که حجم چند ده مگابایتی ایجاد میکنه چگونه باید ارور برطرف کنم

[23-Aug-2018 07:36:06 America/New_York] PHP Strict Standards:  Non-static method BaseHelper::_cleanText() should not be called statically in /home/isfahanb/public_html/modules/mod_sj_js_extraslider/core/helper.php on line 83

York] PHP Strict Standards:  Only variables should be assigned by reference in /home/isfahanb/public_html/modules/mod_sj_js_extraslider/core/helper_base.php on line 236

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, چهارسوق گفت:

سلام چند روزه داخل error log جوملام ارور میاد که حجم چند ده مگابایتی ایجاد میکنه چگونه باید ارور برطرف کنم

[23-Aug-2018 07:36:06 America/New_York] PHP Strict Standards:  Non-static method BaseHelper::_cleanText() should not be called statically in /home/isfahanb/public_html/modules/mod_sj_js_extraslider/core/helper.php on line 83

York] PHP Strict Standards:  Only variables should be assigned by reference in /home/isfahanb/public_html/modules/mod_sj_js_extraslider/core/helper_base.php on line 236

 

اگر حجم زیادی پیدا کرده  فایل error_log رو میتونید  حذف نموده و مجدد یک فایل با همین نام در روت هاست ایجاد کنید...(همونجا که قبلا بود)

میتونید دسترسی فایل را روی 000 قرار دهید تا فایل حجیم نشود ( پرمیشن منظورمه)

البته بهتره :

فایل error.log تمامی ارورهای که در سایت موجود می باشد را در زمانی که مشکل بروز پیدا کرده ثبت می کند... بهتر است به فایل نگاهی کنید و ببنید ارورهای سایت شما در چه بخشهایی می باشد و نسبت به رفع ان مشکلات اقدام کنید! یعنی بهتره محتواش رو بررسي كنيد و ببينيد عامل خطا چي هست !

 

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام من متن ارور ها را نوشتم در اینجا نمیدونم چگونه برطرف کنم

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر
1 ساعت پیش, چهارسوق گفت:

سلام من متن ارور ها را نوشتم در اینجا نمیدونم چگونه برطرف کنم

سلام
ظاهر متن خطاها می گه که خطاها از ماژولی به نام mod_sj_js_extraslider هست.
با این خطاها سایت و ماژول بدرستی کار می کنند یا کلاً به هم ریخته؟ ( از متن خطاها میگه که سایت به هم ریخته. ای کاش آدرس سایت هم می دادید)
آیا ماژول را جدیداً نصب کردید؟

یا قبلاً ماژول بوده و جولا را آپدیت کردید؟
ببینید با آپدیت ماژول مشکل حل میشه؟

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

سلام ماژول از قبل بوده شرکت سازنده هم اپدیت نداده فعلا هم درست کار میکنه فقط قالب اپدیت شد و جوملا

به اشتراک گذاشتن این پست


لینک به پست
اشتراک در سایت های دیگر

ایجاد یک حساب کاربری و یا به سیستم وارد شوید برای ارسال نظر

کاربر محترم برای ارسال نظر نیاز به یک حساب کاربری دارید.

ایجاد یک حساب کاربری

ثبت نام برای یک حساب کاربری جدید در انجمن ها بسیار ساده است!

ثبت نام کاربر جدید

ورود به حساب کاربری

در حال حاضر می خواهید به حساب کاربری خود وارد شوید؟ برای ورود کلیک کنید

ورود به سیستم