idptit 0 ارسال شده در مرداد 97 سلام و قت بخیر در سایت جوملایی avazesalamt.ir که سایت شرکت هستش منوی اصلی سایت از حالت افقی به عمودی تغییر کرده / البته قالب سایت خریداری نشده و با نرم افزار artisteer طراحی شده ا است. احتمالا طی قرار دادن Enamad ماژولی اختصاص داده شده که با عث این تغییر شده .البته من پوزیشن رو تغییر دادم اما صرفا محل تغییر کرد بدون تغییر شکل ظاهری منو ها از پاسخگویی شما خیلی ممنونم .لطفا اگر کسی جواب رو میدونه ارسل که بهش نیاز دارم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 97 1 ساعت قبل, idptit گفت: سلام و قت بخیر در سایت جوملایی avazesalamt.ir که سایت شرکت هستش منوی اصلی سایت از حالت افقی به عمودی تغییر کرده / البته قالب سایت خریداری نشده و با نرم افزار artisteer طراحی شده ا است. احتمالا طی قرار دادن Enamad ماژولی اختصاص داده شده که با عث این تغییر شده .البته من پوزیشن رو تغییر دادم اما صرفا محل تغییر کرد بدون تغییر شکل ظاهری منو ها از پاسخگویی شما خیلی ممنونم .لطفا اگر کسی جواب رو میدونه ارسل که بهش نیاز دارم ممنون سلام دوست عزیز برای قالبهای آرتیستر، منوی افقی باید در موقعیت user3 یا position-1 قرار بگیرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
idptit 0 ارسال شده در مرداد 97 41 minutes قبل , وحید محمدی گفت: سلام دوست عزیز برای قالبهای آرتیستر، منوی افقی باید در موقعیت user3 یا position-1 قرار بگیرد. سلام آقای محمدی .یک دنیا ممنون .لطف بزرگی کردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر