چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 سلام کسی که پاسخ نداد ان مشکل حل کردم مشکل جدید من کش زیاد این افزونه است که باعث میشه هاستم پور بشه باید چکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 97 بر 7/24/2018 at 19:38 , چهارسوق گفت: سلام کسی که پاسخ نداد ان مشکل حل کردم مشکل جدید من کش زیاد این افزونه است که باعث میشه هاستم پور بشه باید چکار کنم سلام کش زیاد؟ چقدر مثلا؟ معمولا چیزی که من دیدم زیر 100 مگ کش تولید میکنه اگر بیشتر از این مقدار هست مشکل داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 سلام یک روز500 مگ روز دوم 1 گیگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 97 بر 7/27/2018 at 15:51 , چهارسوق گفت: سلام یک روز500 مگ روز دوم 1 گیگ حجم کل سایت چقدر هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 700 مگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
p30yaran 7 ارسال شده در مرداد 97 با سلام و کسب اجازه از استاد عزیز جناب آقای RezaDindar تنظیمات فایل کانفیگتون (بغیر از رمز دیتابیس و ...) داخل یک فایل زیپ ارسال کنید درضمن حجم دیتابیس به چه میزان هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 سلام حجم دیتا بیس 25 مگ است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goblet 5 ارسال شده در مرداد 97 احتمال دارد شما بکاپ گیری خودکار را فعال کرده باشید و بصورت روزانه بکاپ میگیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 97 سلام مگه چنین گزینه ایی هم داره این پلاگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر