mobileas 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 کامپوننت را نصب کردم وبعد ازورود به سیستم مدیریت مدارس جومینا ش ابزارسیستم مدیریت مدارس جومینا مانند مدیریت قوانین ... تادرباره ما هیچ کدام نمایش داده نمی شود این کامپوننت را در سایت دیگری نصب کردم نمایش می دهد ولی حالا این آیکونها بصورت سفید نمایش داده می شود و وقتی کلیک می کنم پیغام زیر را نمایش می دهد. Method Not Implemented GET to /administrator/index2.php not supported. Apache/2.2.0 (Fedora) Server at ( my website name ....com) Port 80 جوملا من با هیچ کامپوننتی مشکل ندارد. 1.5.23 است ممنون می شم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوست عزیز شما این کامپوننت رو در لوکال نصب کردید؟ تا اونجا که یادمه این افزونه با لوکال همین مشکل رو داشت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiramir 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام متشکرم از بذل توجه شما ولی من در لوکال نصب نکردم وحتی در نسخه های متفاوت ج.ملا هم امتحان کردم مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
eimanpaladin 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام من هم همین مشکل رو دارم چیزی نمایش نمیده ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 برای من هم همین طور بود ولی درست شد اونم خود به خود البته لازم به ذکر است من در لوکال نصب کردم بعد انتقال دادم ولی به هر حال نیازی به ایکون ها نیست شما میتوانید با استفاده از متن های موجود تنظیمات را انجام دهید..... من هم همین کار را کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر