chavosh 30 ارسال شده در فروردین 97 با سلام خدمت دوستان من دو تا سایت دارم که هر کدارم را جداگانه در پوشه زیر دامنه اصلی (ساب فولدر)نصب کردم حالا باید هرکدام را جدا به گوگل وبمستر , گوگل آنالیک تیک , الکسا معرفی کنم برای نتیجه بهتر یا دامنه اصلی رو معرفی کنم؟ برای مثال www.Domain.com داخل روت دامنه اصلی دو پوشه fa و en قرار دارد که داخل هر کدام cmsنصب است و داخل روت دامنه اصلی cms نصب نیست. www.Domain.com/fa داخل روت پوشه زیر دامنه اصلی cms نصب میباشد. www.Domain.com/en داخل روت پوشه زیر دامنه اصلی cms نصب میباشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در فروردین 97 بر 4/11/2018 at 11:51 , chavosh گفت: با سلام خدمت دوستان من دو تا سایت دارم که هر کدارم را جداگانه در پوشه زیر دامنه اصلی (ساب فولدر)نصب کردم حالا باید هرکدام را جدا به گوگل وبمستر , گوگل آنالیک تیک , الکسا معرفی کنم برای نتیجه بهتر یا دامنه اصلی رو معرفی کنم؟ برای مثال www.Domain.com داخل روت دامنه اصلی دو پوشه fa و en قرار دارد که داخل هر کدام cmsنصب است و داخل روت دامنه اصلی cms نصب نیست. www.Domain.com/fa داخل روت پوشه زیر دامنه اصلی cms نصب میباشد. www.Domain.com/en داخل روت پوشه زیر دامنه اصلی cms نصب میباشد. سلام دوست عزیز بهتر است جداگانه معرفی کنید. حتی به گفته بعضی از متخصصان سئو بهتر است که بجای زیر پوشه از زیر دامنه استفاده کنید. یعنی به جای www.Domain.com/en از www.en.Domain.com استفاده کنید و آن را بصورت مستقل و جداگانه به موتورهای جستجو و ... معرفی کنید. 1 واکنش ها : chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر