parsahp11 0 ارسال شده در بهمن 96 با سلام من xamp رو نصب کردم دیتابیس هم ساخنم هنگام نصب جوملا تو همون صفحه اول گیر میکنه و این اارور رو میده( یعنی تو تب تنظیمات گیر میکنهو به تب پایگاه دادها نمیره. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in C:\xampp\htdocs\reza\libraries\cms\application\cms.php on line 471 درخواست کمک دارم.سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در بهمن 96 بر 2/8/2018 at 20:21 , parsahp11 گفت: با سلام من xamp رو نصب کردم دیتابیس هم ساخنم هنگام نصب جوملا تو همون صفحه اول گیر میکنه و این اارور رو میده( یعنی تو تب تنظیمات گیر میکنهو به تب پایگاه دادها نمیره. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in C:\xampp\htdocs\reza\libraries\cms\application\cms.php on line 471 درخواست کمک دارم.سپاس سلام دوست عزیز برای اینکار کارهای زیر را انجام دهید: در پوشه زمپ وارد پوشه php شوید (xampp\php ) و فایل php.ini را باز کنید، عبارت max_execution_time را بیابید و مقدار مقابل آن را به یک عدد بزرگتر مثلاً 360 تغییر دهید. بعد از اینکار بهتر است یکبار زمپ را از نو راه اندازی کنید. اگر در نصب اطلاعات نمونه به مشکل برخوردید علاوه بر کار بالا، کار زیر را هم انجام دهید: سپس در پوشه جوملایی که هنوز نصب نکردید و فقط و فقط فایل های آن را از حالت فشرده خارج کردید، وارد پوشه installation ---> sql ---> mysql شوید (installation\sql\mysql) و فایل های Joomla.sql و sample_data.sql را با یک ویرایشگر مثل notepad یا notepad++ باز کنید و تمامی عبارت شامل ENGINE=InnoDB را پیدا و با ENGINE=MyIsam جایگزین کنید یعنی به جای ENGINE=InnoDB بنویسید ENGINE=MyIsam حالا با خیال راحت جوملا را بر روی لوکال ( زمپ، ومپ و ... ) نصب کنید و لذت ببرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
surushm 0 ارسال شده در اردیبهشت 97 دوست عزیز bashka ضمن تشکر از راهنمایی شما، اگر همه موارد را انجام دادیم و نشد مشکل از کجا میتواند باشد ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
user97 1 ارسال شده در اردیبهشت 97 سلام،میتونید به جای xamp از wamp استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jm1398 0 ارسال شده در اردیبهشت 98 (ویرایش شده) آخرین پست این تاپیک مربوط به یکسال پیشه ولی چون با همین مشکل مواجه شدم، دیگه تاپیک جدید ایجاد نکردم. هم آخرین نسخه Wamp و هم آخرین نسخه Xampp رو نصب کردم، در هر دو، موقع نصب جوملا 3.7.3 این خطا رو میده: Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in D:\xampp\htdocs\Joomla_3.7.3\libraries\cms\application\cms.php on line 471 کارهایی که در پست دوم گفته شده رو هم انجام دادم ولی فایده ای نداره. خطا مربوط به پارامتر تابع Count در php نسخه 7.3.4 هستش. کسی از دوستان می تونه کمک کنه؟ ویرایش شده اردیبهشت 98 توسط jm1398 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ho3ein_ie 0 ارسال شده در آبان 99 سلام، من از یه روش استفاده کردم هرچند زیاد جالب نیست ام جواب گرفتم: توی خطی که ارور گرفته(مال من 464 بود) این تکه کد رو بزارید داخل if: count(!empty($sessionQueue) ? $sessionQueue : array()) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ayhan 1 ارسال شده در دی 99 سلام من هنگام نصب این ارور رو بالای بخش اول تنظیمات میگیرم Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home2/datakweb/public_html/hemmatp.ir/libraries/cms/application/cms.php on line 464 چه باید بکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر