moosoola 4 ارسال شده در بهمن 96 سلام دوستان من یه سایت دارم که اونو از یه هاست به یه هاست دیگه انتقال دادم / صفحه اول کامل بالا میاد / اما همه لینکها شکسته شدست/ ممنون میشم راهنمایی بفرماین. وب سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در بهمن 96 10 ساعت قبل, moosoola گفت: سلام دوستان من یه سایت دارم که اونو از یه هاست به یه هاست دیگه انتقال دادم / صفحه اول کامل بالا میاد / اما همه لینکها شکسته شدست/ ممنون میشم راهنمایی بفرماین. وب سایت درود فکر میکنم مشکل از فایل htaccess هست، داخل روت وب سایتتون اگر فایلی به نام htaccess.txt دارین به .htaccess تغییر نام بدین. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در بهمن 96 13 ساعت قبل, moosoola گفت: سلام دوستان من یه سایت دارم که اونو از یه هاست به یه هاست دیگه انتقال دادم / صفحه اول کامل بالا میاد / اما همه لینکها شکسته شدست/ ممنون میشم راهنمایی بفرماین. وب سایت سلام دوست عزیز، ضمن تایید گفته های آقای RezaDindar، توجه کنید که ابتدا در هاستتون قابلیت نمایش فایل های مخفی را نیز فعال کنید تا هاستتون فایل های مخفی را نمایش دهد چون در حالت عادی بعضی از هاست ها فایل هایی که با دات ( نقطه ) شروع می شوند را نمایش نمی دهند، سپس توجه کنید که در روت و ریشه هاستتون فقط و فقط یک فایل htaccess. وجود داشته باشد که آنهم باید مربوط به جوملا باشد ( می توانید محتویاتش را ببینید که ایا مربوط به جوملا هست یا نه ) و سایر فایل های که به صورت htaccess. یا htaccess.txt هستند را حذف کنید. اگر هم فایل htaccess. وجود ندارد و فقط فایل htaccess.txt وجود دارد در اینصورت آن را به htaccess. تبدیل کنید. در ضمن به نوشتن htaccess. توجه کنید که htaccess. با نقطه شروع می شود. همچنین در مدیریت جوملا به تنظیمات سئو جوملا و فعال بودن گزینه mod_rewrite نیز توجه کنید. 1 واکنش ها : moosoola نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر