moosoola 4 ارسال شده در آذر 96 سلام دوستان من میخوام یه صفحه از سایت رو که حاوی تعدادی تصویر هست رو کدهای html اونو بهینه کنم اما امکان ویرایش توی جوملا وجود نداره که اونو از روش کدنویسی ویرایش کنم ینی در واقع صفحه ای بنام محصولات.html وجود نداره! ممنون میشم راهنمایی بفرماین. مثلا یه همچین صفحه ای رو : نمونه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در آذر 96 21 ساعت قبل, moosoola گفت: سلام دوستان من میخوام یه صفحه از سایت رو که حاوی تعدادی تصویر هست رو کدهای html اونو بهینه کنم اما امکان ویرایش توی جوملا وجود نداره که اونو از روش کدنویسی ویرایش کنم ینی در واقع صفحه ای بنام محصولات.html وجود نداره! ممنون میشم راهنمایی بفرماین. مثلا یه همچین صفحه ای رو : نمونه سلام دوست عزیز در کل کدهای html را از داخل خود جوملا نمی توانید تغییر دهید ( بجز در موارد خاص ) کدهای html که در مرورگر می بینید در واقع خروجی و تفسیر کدهای مختلف هستند که قسمتی از این کدها در اصل phpهستند که توسط سرور تفسیر شده و بصورت html به مرورگر ارسال می شود. بنابراین شما باید اول از همه ببینید که این کدهای html مربوط به چه چیزی، چه افزونه ای یا خود هسته جوملا هست و از کجا تولید و تفسیر شدند و آنجا را تغییر و اصلاح کنید و فایل های مربوط را از روی هاست و سرور تغییر دهید نه از طریق مدیریت جوملا. بنابراین برای اینکه دوستان و اساتید بهتر شما را راهنمایی کنند دقیقاً بگویید کجای سایت و کدام قسمتش را می خواهید ویرایش کنید. 1 واکنش ها : moosoola نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moosoola 4 ارسال شده در آذر 96 سلام مجدد دوست عزیز بله من به جوابم رسیدم. سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر