chavosh 30 ارسال شده در آذر 96 با سلام خدمت دوستان عزیز دارم یه سایت فروشگاهی طراحی میکنم که دسته بندی های زیادی دارد برای قسمت دسته بندی فروشگاه سریه دوراهی ماندم که از main استفاده کنم یا از category در لینک . شما عزیزان کدام یک را پیشنهاد میکنید و اگر جایگزینی بهتری سراغ دارید ممنون میشوم بفرمایید. دسترسی به محصولات از طریق منو میباشد برای مثال: پوشاک به لینک توجه کنید www.mydomain.com/fa/maim or category/Clothing/id-49 مردانه به لینک توجه کنید www.mydomain.com/fa/maim or category/men/id-50 زنانه به لینک توجه کنید www.mydomain.com/fa/maim or category/women/id-51 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در آذر 96 بر 12/10/2017 at 10:57 , chavosh گفت: با سلام خدمت دوستان عزیز دارم یه سایت فروشگاهی طراحی میکنم که دسته بندی های زیادی دارد برای قسمت دسته بندی فروشگاه سریه دوراهی ماندم که از main استفاده کنم یا از category در لینک . شما عزیزان کدام یک را پیشنهاد میکنید و اگر جایگزینی بهتری سراغ دارید ممنون میشوم بفرمایید. دسترسی به محصولات از طریق منو میباشد برای مثال: پوشاک به لینک توجه کنید www.mydomain.com/fa/maim or category/Clothing/id-49 مردانه به لینک توجه کنید www.mydomain.com/fa/maim or category/men/id-50 زنانه به لینک توجه کنید www.mydomain.com/fa/maim or category/women/id-51 سلام به نظر من بین دو کلمه main و category کلمه category بهتر است چون معنی مجموعه می دهد و گوگل و موتورهای جستجو به راحتی این کلمه را تشخیص می دهند و معنی و مفهوم آن را متوجه می شوند. امتحان نکردم ولی شاید چون فروشگاه است و بحث فروش است به جای category از کلمه فروش مثل sale یا shop استفاده کنید واضحتر و بهتر باشد 1 واکنش ها : chavosh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر