parisa156 0 ارسال شده در آذر 96 سلام دوستان من با ومپ یه سایت جوملایی رو طراحی کردم روی کامپیوتر حالا میخوام انتقال بدم به لپ تاپ بلد نیستم میشه خواهش کنم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در آذر 96 سلام دوست عزیز کار ساده ای است و چندین راه و روش دارد که انتخاب روش به عهده خودتان است. روش اول: اگر سایت شما با جوملا باشد، می توانید با نصب افزونه آکیبا بک آپ، از کل سایت تان بک آپ بگیرید و بک آپ را مانند یک جوملای خام در لپ تاپ و ومپ نصب کنید. ( آشنایی با آکیبا بک آپ در همین انجمن و سایر سایت ها و انجمن ها موجود است جستجو کنید ) روش دوم: این روش ربطی به جوملا یا وردپرس و ... ندارد. همچنین نیاز به افزونه خاصی نیز ندارد. ابتدا از طریق phpmyadmin از دیتابیستون بک آپ بگیرید، سپس پوشه سایتتان را که در پوشه www ومپ هست کپی کنید و به پوشه www ومپ که بر روی لپ تاپ هست منتقل کنید. حالا بک آپ دیتابیس که گرفته بودید را نیز از طریق phpmyadmin ومپ که در لپ تاپ هست ایمپورت کنید. کار تمام هست. فقط اگر تغییراتی در نام پوشه، مسیر ها و ... دادید را باید اعمال کنید مثلاً برای جوملا باید این تغییرات را در فایل configuration.php نسخه ای که در ومپ لپ تاپ کپی کردید اعمال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر