loks 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 از دوستان کسی آموزشی برای rtl کردن افزونه های جوملا داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در اردیبهشت 90 یه آموزش کلی نمیشه ارائه داد...چون افزونه با افزونه دیگه بعضی وقتا زمین تا زیر زمین فرق داره...اما در کل فایل xml بیشتر در ترجمه سازی بکار میره و در rtl کردنش میگم خیلی متفاوته(تفاوت rtl سازی یه افزونه با افزونه دیگه خیلی فرق میکنه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شاهین سمیع عادل 35 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز برای rtl کردن افزونه ها و تغییر در ظاهر آن باید در کدهای CSS آن دستکاری کنید که این کار نیاز به دانش و تجربه دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soldooz 1 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من یک فایل پاور پوینتی دارم البته از خودم نیست اول اجازه بگیرم بعد در انجمن قرار می دهم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabapordel 75 ارسال شده در اردیبهشت 90 همونطور كه دوست عزيزمون گفتن، بايد فايل css مربوط به افزونه رو ويرايش كنين. معمولا float:left رو بايد به float:right تغيير بدين. يا text-align:left ----> text-align:right البته اين فقط يه مثال كليه. ريزه كاري زياد داره. بعضي وقت ها هم اين كدها تو فايل هاي css نيستن و بايد تو فايل هاي php دنبالشون بگردين نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در اردیبهشت 90 همونطور كه دوست عزيزمون گفتن، بايد فايل css مربوط به افزونه رو ويرايش كنين. معمولا float:left رو بايد به float:right تغيير بدين. يا text-align:left ----> text-align:right البته اين فقط يه مثال كليه. ريزه كاري زياد داره. بعضي وقت ها هم اين كدها تو فايل هاي css نيستن و بايد تو فايل هاي php دنبالشون بگردين برای تکمیل صحبتهای دوستمون direction:rtl بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من یک فایل پاور پوینتی دارم البته از خودم نیست اول اجازه بگیرم بعد در انجمن قرار می دهم . سلام گویا مخالفتی ندارند لینکش رو بزارید تا استفاده کنیم لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام دوستان من یک فایل پاور پوینتی دارم البته از خودم نیست اول اجازه بگیرم بعد در انجمن قرار می دهم . اين فايل فكر ميكنم قبلا در انجمن معرفي شده بود و چون براي دريافت بايد در سايت ديگري ثبت نام ميشد من لينك رو حذف كرده بودم.البته ايشون از دوستان جومينا هستند.ولي اگر مايل هستند در سرور جومينا قرار داشته باشد در انجمن قرار دهيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر