teymoorei 1 ارسال شده در مهر 96 سلام دوستان من میخوام به طور کامل و واقعی تمامی قسمت هایی که نشون میده سایت جوملایی هست رو حذف کنم حتی افزونه wapplayzer . حتی دیگه نمیخوام آپدیت جوملا رو نمایش بده یا اینکه در مدیریت قسمت تعمیر و نگهداری باشه خلاصه نمیخوام به هیچ عنوام قابل تشخیص باشه خیلی سرچ کردم یه چیزایی هم پیدا کردم اما یا کامل نبودن یا به روز نیستن ممنون میشم همکاری کنید و یه مطلب ارزشمند بزارید . باتشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در مهر 96 (ویرایش شده) سلام مجدد من از قسمت هایی که میخوام حذف بشه اسکرین شات گرفتم و با خطوط قرمز مشخص کردم . میدونم ممکنه زیاد به درد سرتون بندازه اما مطمئنم مشکل خیلی از دوستان دیگه هم هست و انشاالله حل میشه . ممنون میشم هر کدوم از اساتید تا جایی که میتونن دریغ نکنن و مشکل بنده و خیلی های دیگه رو حل کنن . ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ویرایش شده مهر 96 توسط teymoorei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
teymoorei 1 ارسال شده در مهر 96 یعنی تو سایت به این بزرگی کسی نیست بنده رو راهنمایی کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در مهر 96 سلام در مورد منوها هم از طریق کدهای قالب مدیریت میتونید غیرفعال کنید و هم پلاگینش هست در مورد تگ جوملا هم باز باید یکی از فایلها دستکاری بشه در مورد نشان ندادن آپدیت ها باید یک کامپوننت و دو تا پلاگین رو غیرفعال کنید دوست عزیز توضیح تک تک اینها زمانبر هست و برای همین هیچکدام از دوستان حوضله و فرصت توضیح به تمام نکات را ندارند بهتر است برای هرکدام تک تک سرچ کنید و قطعا از آموزشهای موجود استفاده کنید موفق خواهید بود 2 واکنش ها : smah2 و teymoorei نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در مهر 96 شما میخوای جوملا رو از نو بگوبی و سازی، خیلی از این موارد در فایل های زبان جوملا هست که میتونید ویرایششون کنید، لوگو هم باید از تو پوشه قالب مدیریت عوض کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smah2 8 ارسال شده در مهر 96 سلام کافیه سایتت رو دانلود کنی توی آفلاین و با نرم افزار هایی از قبیل notepad++ کلماتی مانند "جوملا" و "joomla" رو جستجو کنی و با کلمات مورد نظرت جایگزین کنی.البته اگر با ساختار فایل ها جوملا اشنایی وگرنه برخی جاها اگر عوض بشه کلا سایتت میپره. اگر به ساختار جوملا اشنا نیستی این کار رو در بخش زبان فقط انجام بده. من خودم این روش تجربه کردم و جواب میده. برای لوگو ها هم باید جاشونرو پیدا کنی و با تصویر معادل اون جایگزین کنی. ولی یادت باشه یک حرفه ای خیلی ساده میفهمه سایتت جوملاست.حتی نیاز به جستجو هم نداره.مثلا هرکی افزونه wappalyzer داشته باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر