fidoman 3 ارسال شده در مهر 96 با سلام و درود یک مشکل عجیب در موقعیت فالب بوجود اومده عرض کنم در قسمت موقعیت های قالب maintop4 وجود دارد اما در قسمت مدیریت ماژول ها maintop4 نیست همیطور این بسته رو تو لوکال نصب کردم ولی موقعیت maintop4 وجود داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور این موقعیت رو تو مدیریت ماژول درست کنم سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omidnami 23 ارسال شده در مهر 96 23 ساعت قبل, fidoman گفت: با سلام و درود یک مشکل عجیب در موقعیت فالب بوجود اومده عرض کنم در قسمت موقعیت های قالب maintop4 وجود دارد اما در قسمت مدیریت ماژول ها maintop4 نیست همیطور این بسته رو تو لوکال نصب کردم ولی موقعیت maintop4 وجود داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور این موقعیت رو تو مدیریت ماژول درست کنم سایت درود بر شما.. دوست عزیز منظور شما را به درستی متوجه نشدم اگر منظور شما این است که هنگام انتخاب موقعیت در بخش مدیریت جوملا برای ماژل موقعیت مدنظر در لیست موقعیت قالب ها موجود نیست: موقعیت ها باید در فایل "templateDetails.xml" واقع در پوشه قالب مشخص شوند در صورت مشخص نبودن مشکلی پیش نمیاد و فقط باید به صورت دستی نام موقعیت را در تنظیمات ماژول بنویسید. 1 واکنش ها : fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر