fidoman 3 ارسال شده در شهریور 96 سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان یه مشکلی در مورد ورود به مدیریت سایت پیدا کردم یوزر پس رو دادم اما این ارور رو میزنه JAuthentication: :authenticate: بارگذاری ناموفق پلاگین: plgauthenticationslogin از طریق دیتا بیس رفتم ر جدول extensions رکوردی با نام plg_authentication_joomla را پیدا کردم و آن را ویرایش کردم و مقدار فیلد enabled را از 1 به0 تغییر دادم اما درستش نشد دوباره به حالت اول برگردوندمش دوستان عزیز میتونند راهنمایی بکنند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 1 ساعت پیش, fidoman گفت: سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان یه مشکلی در مورد ورود به مدیریت سایت پیدا کردم یوزر پس رو دادم اما این ارور رو میزنه JAuthentication: :authenticate: بارگذاری ناموفق پلاگین: plgauthenticationslogin از طریق دیتا بیس رفتم ر جدول extensions رکوردی با نام plg_authentication_joomla را پیدا کردم و آن را ویرایش کردم و مقدار فیلد enabled را از 1 به0 تغییر دادم اما درستش نشد دوباره به حالت اول برگردوندمش دوستان عزیز میتونند راهنمایی بکنند ؟ سلام دوست عزیز آدرس سایت و مشخصات مدیریت در صورت تمایل پیغام خصوصی شود. 1 واکنش ها : fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در شهریور 96 هم اکنون, bashka گفت: سلام دوست عزیز آدرس سایت و مشخصات مدیریت در صورت تمایل پیغام خصوصی شود. سلام دوست عزیز و گرامی آدرس سایت دسترسی رو هم که خودتون میدونید ممنون از لطفتون فقط یه اروری هم تو صفحه هست بی زحمت این رو هم ببینید : JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 608 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 36 minutes قبل , fidoman گفت: سلام دوست عزیز و گرامی آدرس سایت دسترسی رو هم که خودتون میدونید ممنون از لطفتون فقط یه اروری هم تو صفحه هست بی زحمت این رو هم ببینید : JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 608 سلام دوست عزیز سایت که اصلاً برای من بالا نمی آید. بخش مدیریت هم همان خطایی که گفتید می دهد. در دیتابیستون دو ردیف زیر که مربوط به جدول xxxx_extensions است بررسی کنید اعداد صفر و یک دقیق مثل این باشند ( روی عکس کلیک کن که بزرگتر و بهتر ببینی ) 1 واکنش ها : fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در شهریور 96 21 minutes قبل , bashka گفت: سلام دوست عزیز سایت که اصلاً برای من بالا نمی آید. بخش مدیریت هم همان خطایی که گفتید می دهد. در دیتابیستون دو ردیف زیر که مربوط به جدول xxxx_extensions است بررسی کنید اعداد صفر و یک دقیق مثل این باشند ( روی عکس کلیک کن که بزرگتر و بهتر ببینی ) سلام دوست عزیز من بررسی کردم مثل خود عکسی بود که فرستادید سایت یکم سنگین هست اما بالا میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 5 ساعت قبل, fidoman گفت: سلام دوست عزیز من بررسی کردم مثل خود عکسی بود که فرستادید سایت یکم سنگین هست اما بالا میاد سلام دوست عزیز مشکل بررسی و برطرف شد. دلیل این مشکل استفاده از افزونه های ورود به مدیریت با استفاده از حساب و اکانت های شبکه های اجتماعی بود که ورود به سایت شما را کلاً مختل کرده بود. بقیه توضیحات در پیغام خصوصی 1 واکنش ها : fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در شهریور 96 8 ساعت قبل, bashka گفت: سلام دوست عزیز مشکل بررسی و برطرف شد. دلیل این مشکل استفاده از افزونه های ورود به مدیریت با استفاده از حساب و اکانت های شبکه های اجتماعی بود که ورود به سایت شما را کلاً مختل کرده بود. بقیه توضیحات در پیغام خصوصی سلام دوست عزیز خیلی لطف کردید دستتون درد نکنه عالی بود عالی فقط یه اروری هم تو صفحه هست بی زحمت این رو هم ببینید : JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 608 اینو من خیلی سرچ کردم آموزشش هاشو رو هم دیدم انجام دادم بر حسب آموزش اما جواب نداد متاسفانه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 3 ساعت قبل, fidoman گفت: سلام دوست عزیز خیلی لطف کردید دستتون درد نکنه عالی بود عالی فقط یه اروری هم تو صفحه هست بی زحمت این رو هم ببینید : JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 608 اینو من خیلی سرچ کردم آموزشش هاشو رو هم دیدم انجام دادم بر حسب آموزش اما جواب نداد متاسفانه سلام دوست عزیز این مشکل هم بررسی و برطرف شد. بقیه در پیغام خصوصی بزن لایکو که خیلی خسته ام 1 واکنش ها : fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر