fidoman 3 ارسال شده در شهریور 96 سلام من یه سایت رو بروز رسانی کردم اما ارور داد اما الان من اصلا منو هامو تو مدیریت ندارم و این ارور رو میداد هشدار JInstaller: :نصب: ایراد SQL Duplicate column name 'last_check_timestamp' بروز رسانی فایل : مشکل در پایگاه داده تابع پایگاه داده با ارور 1060 مواجه شدDuplicate column name 'last_check_timestamp' SQL = ALTER TABLE `#__update_sites` ADD COLUMN `last_check_timestamp` bigint(20) DEFAULT '0' AFTER `enabled بعد از این منو هایی که ساختم رو ندیدم اما تو سایت منو ها پابرجاست اما فقط تو مدیریت سایت منو ها نیستش بعدش توقسمت ماژول ها رفتم بالای منو ها این ارور رو داده Unknown column 'client_id' in 'where clause' فقط از دیتا بیس پک آپ گرفتم قبل از اینکه اپدیت کنم الان چی کار باید بکنم ؟ سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 5 minutes قبل , fidoman گفت: سلام من یه سایت رو بروز رسانی کردم اما ارور داد اما الان من اصلا منو هامو تو مدیریت ندارم و این ارور رو میداد هشدار JInstaller: :نصب: ایراد SQL Duplicate column name 'last_check_timestamp' بروز رسانی فایل : مشکل در پایگاه داده تابع پایگاه داده با ارور 1060 مواجه شدDuplicate column name 'last_check_timestamp' SQL = ALTER TABLE `#__update_sites` ADD COLUMN `last_check_timestamp` bigint(20) DEFAULT '0' AFTER `enabled بعد از این منو هایی که ساختم رو ندیدم اما تو سایت منو ها پابرجاست اما فقط تو مدیریت سایت منو ها نیستش بعدش توقسمت ماژول ها رفتم بالای منو ها این ارور رو داده Unknown column 'client_id' in 'where clause' فقط از دیتا بیس پک آپ گرفتم قبل از اینکه اپدیت کنم الان چی کار باید بکنم ؟ سایت سلامدوست عزیز لطفاً طبق اموزش زیر جوملای خود را تعمیر می کنیدhttp://forum.joomina.ir/topic/33610-مشکلات-رایج-بعد-از-بروزرسانی-جوملاراه-حل/#comment-154544 اگر هم نتونستید حل کنید در صورت رضایت یوزرنیم و پسورد مدیریت جوملا را برام پیغام خصوصی بفرستید تا شخصاً مشکل شما را بررسی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در شهریور 96 هم اکنون, bashka گفت: سلامدوست عزیز لطفاً طبق اموزش زیر جوملای خود را تعمیر می کنیدhttp://forum.joomina.ir/topic/33610-مشکلات-رایج-بعد-از-بروزرسانی-جوملاراه-حل/#comment-154544 اگر هم نتونستید حل کنید در صورت رضایت یوزرنیم و پسورد مدیریت جوملا را برام پیغام خصوصی بفرستید تا شخصاً مشکل شما را بررسی کنم. سلام خسته نباشید من منو رو برگردوندم با آموزشی که زحمتش رو کشیدید اما بازم ارور میده چند جا ببینید : مثلا تو قسمت اضافه کاربر ایراد در بارگذاری کامپوننت: com_fields, کامپوننت پیدا نشد بازم بهتون دسترسی میدم ببنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 3 ساعت قبل, fidoman گفت: سلام خسته نباشید من منو رو برگردوندم با آموزشی که زحمتش رو کشیدید اما بازم ارور میده چند جا ببینید : مثلا تو قسمت اضافه کاربر ایراد در بارگذاری کامپوننت: com_fields, کامپوننت پیدا نشد بازم بهتون دسترسی میدم ببنید سلام مجدد دوست عزیز لطفاً در اسرع وقت پیغام خصوصی را بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر