jalaladdin 0 ارسال شده در مرداد 96 سلام برای سایتم منوی بالا ساختم ولی منو بجای اینکه افقی نشان دهد عممودی نشان میده لطفا راهنمایی کنیدhttp://www.banovankhonj.com/index.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 1 minute قبل , jalaladdin گفت: سلام برای سایتم منوی بالا ساختم ولی منو بجای اینکه افقی نشان دهد عممودی نشان میده لطفا راهنمایی کنیدhttp://www.banovankhonj.com/index.php سلام دوست عزیز شما از یک قالب ساده و خام و پیش فرض و مقدماتی جوملا دارید استفاده می کنید. این قالب همچین قابلیتی را ندارد. برای ایجاد منو به شکل دلخواه یا باید کدنویسی و برنامه نویسی بلد باشید، یا باید یه قالب پیشرفته بخرید و تهیه کنید و یا اینکه از افزونه های ساخت منو استفاده کنید. 1 واکنش ها : a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در شهریور 96 22 ساعت قبل, jalaladdin گفت: سلام برای سایتم منوی بالا ساختم ولی منو بجای اینکه افقی نشان دهد عممودی نشان میده لطفا راهنمایی کنیدhttp://www.banovankhonj.com/index.php درود . در خط 7387 فایل template.css این مقادیر را وارد کنید : display:inline-block; min-width:100px; position:relative; float:right; و منو ها به اینصورت نمایش داده میشن : موفق و پیروز باشید . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در شهریور 96 لازم به ذکر است برای نمایش دادن محتوای یک باکس باید از دستور display:inline; استفاده نمایید . یا علی مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 سلام از همین مسیرtemplates\protostar\css همین کدها ی که شما اشاره کردید اضافه کردم ولی تغییر در منوی بالا ایجاد نشد .navigation .nav-child { position: absolute; top: 95%; left: 0; z-index: 1000; display: inline-block; float: right; min-width: 100px; position:relative; padding: 5px 0; margin: 2px 0 0; list-style: none; background-color: #fff; border: 1px solid #ccc; border: 1px solid rgba(0,0,0,0.2); *border-right-width: 2px; *border-bottom-width: 2px; -webkit-border-radius: 6px; -moz-border-radius: 6px; border-radius: 6px; -webkit-box-shadow: 0 5px 10px rgba(0,0,0,0.2); -moz-box-shadow: 0 5px 10px rgba(0,0,0,0.2); box-shadow: 0 5px 10px rgba(0,0,0,0.2); -webkit-background-clip: padding-box; -moz-background-clip: padding; background-clip: padding-box; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 این کدها display:inline-block; min-width:100px; position:relative; float:right; در این خط 7387 .navigation .nav li { position: relative; display:inline; min-width:90px; float:right; } وارد کردم ولی منو زیر دو خط قرار میگیرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در شهریور 96 1 ساعت قبل, jalaladdin گفت: این کدها display:inline-block; min-width:100px; position:relative; float:right; در این خط 7387 .navigation .nav li { position: relative; display:inline; min-width:90px; float:right; } وارد کردم ولی منو زیر دو خط قرار میگیرد درود . دسترسی بدید تا اعمال کنم . یا علی 1 واکنش ها : jalaladdin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در شهریور 96 (ویرایش شده) 12 minutes قبل , gediran گفت: درود . دسترسی بدید تا اعمال کنم . یا علی ویا اینکه خودتون در همون فایل و در خط 7174 دستور padding:5px 0; را به padding-bottom:35px; تغییر بدید . یا علی مدد ویرایش شده شهریور 96 توسط gediran 1 واکنش ها : jalaladdin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 سپاس از لطف شما تا اینجا مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 ولی وقتی روی منوی صحه اصلی یا تصاویر و ............. غیر کلیک میکنم منو بجای اینکه در batton باشد highlight میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 لطفا راهنمایی فرمایید خودم انجام میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 لطفا راهنمایی فرمایید خودم انجام میدم چگونه فاصله بین منو ی بالا تنظیم کنم و منوی بالا در یک کادر باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در شهریور 96 5 ساعت قبل, jalaladdin گفت: لطفا راهنمایی فرمایید خودم انجام میدم چگونه فاصله بین منو ی بالا تنظیم کنم و منوی بالا در یک کادر باشد خب با چندتا دستور میتونید فاصله های میان هر گزینه منو رو تنظیم کنید ، من اینجا از min-width استفاده کردم . و این که منظورتون تمام منو هست که در یه کادر باشه ؟ 8 ساعت قبل, jalaladdin گفت: ولی وقتی روی منوی صحه اصلی یا تصاویر و ............. غیر کلیک میکنم منو بجای اینکه در batton باشد highlight میشه و هم چنین میشه منظورتون رو واضح تر بگید ؟ یا علی مدد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 مثلا وقتی روی گزینه اعتقادی و معرفتی و سپس روی سبک زندگی کلیک میکنم گزینه سبک زندگی بدین صورت نشان داده میشود حالا میخوام روی هر منوی که انتخاب کردم بدین صورت نمایش دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 وقتی روی گزینه های دیگر کلیک میکنم بصورت highlight کمرنگ نمایش میدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 منوی همین قالب سایت در لوکال بدین صورت نشان میدهد ولی در هاست خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 ولی در هاست بدین صورت نشان میده www.banovankhonj.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jalaladdin 0 ارسال شده در شهریور 96 (ویرایش شده) فایل templae.css از همین مسیر C:\wamp\www\joomla\templates\protostar\css جایگزین فایل template.css در هاست کردم مشکل حل نشد ویرایش شده شهریور 96 توسط jalaladdin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در شهریور 96 2 ساعت قبل, jalaladdin گفت: فایل templae.css از همین مسیر C:\wamp\www\joomla\templates\protostar\css جایگزین فایل template.css در هاست کردم مشکل حل نشد سلام دوست عزیز نمی خواستم در این تاپیک دخالت کنم چون راه سخت و غیرمنطقی را انتخاب کردید. به هر حال حالا که دارید میرید، اگر تمام کارهایی که در لوکال انجام دادید و دقیقاً همان کارها را در هاست هم انجام دادید ولی نتایج بصورت متفاوت نمایش داده میشه 1- نسخه هر دو جوملا را بررسی کنید که عین هم باشند 2- کش جوملا را حتماً خالی کنید همچنین کش مرورگرتان را هم خالی کنید در تاپیک زیر نحوه خالی کردن کش جوملا و همچنین تعمیر اشکالات احتمالی جوملا قدم به قدم توضیح داده شده است بخوانیدhttp://forum.joomina.ir/topic/33541-نمایش-مدیریت-سایت-و-عدم-نمایش-سایت/#comment-154350 1 واکنش ها : a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در شهریور 96 9 ساعت قبل, jalaladdin گفت: مثلا وقتی روی گزینه اعتقادی و معرفتی و سپس روی سبک زندگی کلیک میکنم گزینه سبک زندگی بدین صورت نشان داده میشود حالا میخوام روی هر منوی که انتخاب کردم بدین صورت نمایش دهد 8 ساعت قبل, jalaladdin گفت: وقتی روی گزینه های دیگر کلیک میکنم بصورت highlight کمرنگ نمایش میدهد 8 ساعت قبل, jalaladdin گفت: اول : اون منو زیر مجموعه داره ولی بقیه ندارن و طبیعتا دیگه برای اونا نمیاد . دوم اینکه میخواید منو ها اصلا هایلایت نشن و معمولی نشون داده بشن ویا اینکه اصلا یه جور دیگه ؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر