fidoman 3 ارسال شده در مرداد 96 سلام روز بخیر من یک بسته سایت که به زبان لاتین بود رو نصب کردم و بعدش یک زبان فارس هم اضافه کردم شد دوزبانه تو قسمت منو ها منوی فارسی درست کردم و شاخه های اون رو نیز درست کردم مشکل وقتی تو سایت زبان فارسی رو انتخاب میکنی منو ها نمیاد من همون تنظیمات منوی لاتین رو برای منوی فارسی نیز درست کردم اما نمیاد ممنون میشم را هنمایی بفرمایید سایت زبان لاتین سایت به زبان فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 (ویرایش شده) 13 minutes قبل , fidoman گفت: سلام روز بخیر من یک بسته سایت که به زبان لاتین بود رو نصب کردم و بعدش یک زبان فارس هم اضافه کردم شد دوزبانه تو قسمت منو ها منوی فارسی درست کردم و شاخه های اون رو نیز درست کردم مشکل وقتی تو سایت زبان فارسی رو انتخاب میکنی منو ها نمیاد من همون تنظیمات منوی لاتین رو برای منوی فارسی نیز درست کردم اما نمیاد ممنون میشم را هنمایی بفرمایید سایت زبان لاتین سایت به زبان فارسی سلام دوست عزیز توضیح بدیم شما اعمال کنید ممکنه زیاد طول بکشه. دوست داشتی مشخصات مدیریت جوملا را به پیغام خصوصی بنده بفرست تا شخصاً بررسی کنم ویرایش شده مرداد 96 توسط bashka 2 واکنش ها : a.tabatabaee و fidoman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در مرداد 96 هم اکنون, bashka گفت: سلام دوست عزیز توضیح بدیم شما اعمال کنید ممکنه زیاد طول بکشه. دوست داشتی مشخصات مدیریت جوملا را به پیغام خصوصی بنده بفرست تا شخصاً بررسی کنم سلام دوست عزیز براتون میفرستم لطف میکنید کمک میکنید اگر حوصله داشتید بهم یاد بدید ممنون تون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 30 minutes قبل , fidoman گفت: سلام دوست عزیز براتون میفرستم لطف میکنید کمک میکنید اگر حوصله داشتید بهم یاد بدید ممنون تون میشم بررسی شد و درست شد دوست عزیز چیز خاصی نبود تا مرحله آخر خوب رفته بودید ولی یادتون رفته بود که در قالب فارسی، برای منو، منوی فارسی را اختصاص دهید. چون منوهای بالای سایت شما از طریق قالب فراخوانی می شوند و این بسته نصبی دو زبان داشته انگلیسی و عربی. حال خود شما که برای زبان فارسی قالب را جدا کردید فقط کافی بود در تنظیمات قالب فارسی، منوی فارسی را انتخاب کنید. یادتون رفته بود و منو روی منوی عربی بود. همین 2 واکنش ها : fidoman و a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fidoman 3 ارسال شده در مرداد 96 درود بر شما الان متوجه شدم بینهایت سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر