a.tabatabaee 1 ارسال شده در مرداد 96 با سلام دوستان خوب بنده سایتی درست کرده ام بنام cta-co.com وقتی که وضعیت این سایت را از نظر seo در گوگل بررسی کردم در مجموع 57 درصد مناسب بود اما ایراداتی هم داشته که 8 مورد اصلی گزارش این وضعیت را برای دوستان پیوست کرده ام متاسفانه در رابطه با اصلاح این موارد اطلاعاتی ندارم ایا کسی از دوستان هست که بتواند موارد را برطرف نماید ؟ همچنین جسارتا مبلغ هزینه را هم بفرمایید با تشکر 1 واکنش ها : bardia.m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 سلام دوست عزیز سئو درصدی نیست ولی خُب ایراداتی که از نظر سئو به سایت شما گرفته را تا اونجاییکه در توانم باشه می توانم حل کنم. سر هزینه هم دعوا نداریم با هم به توافق می رسیم دوست داشتی مشخصات خود مدیریت جوملا و مشخصات هاست را برام پیغام خوصی بفرست. 2 واکنش ها : bardia.m و a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 96 4 ساعت قبل, a.tabatabaee گفت: با سلام دوستان خوب بنده سایتی درست کرده ام بنام cta-co.com وقتی که وضعیت این سایت را از نظر seo در گوگل بررسی کردم در مجموع 57 درصد مناسب بود اما ایراداتی هم داشته که 8 مورد اصلی گزارش این وضعیت را برای دوستان پیوست کرده ام متاسفانه در رابطه با اصلاح این موارد اطلاعاتی ندارم ایا کسی از دوستان هست که بتواند موارد را برطرف نماید ؟ همچنین جسارتا مبلغ هزینه را هم بفرمایید با تشکر درود مشکلات زیاد خاصی نیستن خودتون با کمی سرچ میتونید رفعشون کنید. چندتا از مشکلاتی که گفته رو با افزونه هایی مثل jch optimaize میشه حل کرد. چندتاشون هم مربوط به لینک هاتون هست که با نصب sh404sef باید رفع بشه. تگ h1 هم به صورت دستی میشه ایجاد کرد و رفع میشه... بهتره نگاهی به افزونه های سئوی موجود در جوملای جهانی بندازین خیلی هاشون کاربردی هستن. http://extensions.joomla.org/ یاحق 2 واکنش ها : bardia.m و a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر