avatararea 7 ارسال شده در مرداد 96 با عرض سلام امروز میخواستم جوملا 3.5 را به آخرین نسخه آپدیت کنم که به پیغام ناتوانی در شناسایی نسخه جوملا و بروزرسانی بر خوردم نهایتاً متوجه شدم تیبل یا جدول updates از جداول دیتابیسم حذف شده ، فکر می کنم این مورد از طریق یکی از افزونه های پولی اتفاق افتاده که من از سایت های دیگه خریدمش ، برای این که نسخه جوملا بروز نشه این جدول را حذف کرده. حالا چطور میتونم این جدول را مجدداً ایجاد کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 3 ساعت قبل, avatararea گفت: با عرض سلام امروز میخواستم جوملا 3.5 را به آخرین نسخه آپدیت کنم که به پیغام ناتوانی در شناسایی نسخه جوملا و بروزرسانی بر خوردم نهایتاً متوجه شدم تیبل یا جدول updates از جداول دیتابیسم حذف شده ، فکر می کنم این مورد از طریق یکی از افزونه های پولی اتفاق افتاده که من از سایت های دیگه خریدمش ، برای این که نسخه جوملا بروز نشه این جدول را حذف کرده. حالا چطور میتونم این جدول را مجدداً ایجاد کنم؟ سلام یعنی الان در دیتابیستون جداول زیر را ندارید؟ ( xxxxx پیشوند جداول دیتابیس هست که برای هر شخصی و هر سایتی ممکنه فرق کنه ) xxxxx_updates xxxxx_update_sites xxxxx_update_sites_extensions اگر اینطور هست می تونید از یک جوملا با یک نسخه مشابه و معادل، این جداول را انتخاب کنید، سپس export کنید و در دیتابیس موردنظر import کنیدلطفاً قبل از هر کاری بک از دیتابیستون بگیرید 2 واکنش ها : avatararea و MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر