minisms 1 ارسال شده در مرداد 96 سلام دوستان من در صفحه اول سایتم میخوام تو یه باکس لیست اخبارم رو نشون بدم و میخوام زیرش شماره صفحه هم داشته باشه که بشه به اخبار گذشته هم دسترسی داشت ممنون میشم منو راهنمایی کنید. تشکر 1 واکنش ها : فروشگاه شماره مجازی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در مرداد 96 4 ساعت قبل, minisms گفت: سلام دوستان من در صفحه اول سایتم میخوام تو یه باکس لیست اخبارم رو نشون بدم و میخوام زیرش شماره صفحه هم داشته باشه که بشه به اخبار گذشته هم دسترسی داشت ممنون میشم منو راهنمایی کنید. تشکر سلام دوست عزیز در این مورد افزونه زیاد هست در سایتها و بخصوص جوملای جهانی بگردید و دموی انها را ببینید. یکی از این افزونه ها گلوبال نیوز هست که در سایت جومینا منتشر شده می توانید دانلود کنیدhttp://www.joomina.ir/item/805-globalnews-joomla-3-pagination.html 2 واکنش ها : minisms و tahastar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamsoo 1 ارسال شده در مرداد 96 از این آدرس رفتم دانلود کنم ولی مشکل ثبت نام داره...هر یوزر پسووردی انتخاب میکنم بی فایدست و تا عضو هم نشی لینک دانلود نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gediran 158 ارسال شده در مرداد 96 بر ۱۳۹۶/۵/۲۲ ه.ش. at 18:13 , hamsoo گفت: از این آدرس رفتم دانلود کنم ولی مشکل ثبت نام داره...هر یوزر پسووردی انتخاب میکنم بی فایدست و تا عضو هم نشی لینک دانلود نمیده درود . با مهندس تهرانی صحبت شده ؛ احتمالا الآن درست شده باشه ثبت نام توی جومینا . موفق باشید . یا علی 1 واکنش ها : masaeli نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر