رفتن به مطلب
sara samimi

ایندکس شدن نتایج سرچ سایت در داکتوری گوگل

پست های پیشنهاد شده

با سلام

حضور محترم اساتید، اخیراً متوجه شدم سایتی رو که در ادامه معرفی میکنم و دارم روش کار میکنم با توجه به گزارشات گوگل وبمستر، نتایج سرچ بازدید کنندگان سایت توسط گوگل داره ایندکس میشه و در آینده با پیدا نکردن صفحه مذکور در قسمت ارور های 404 آدرس مذکور رو معرفی میکنه، چطور باید ، از ایندکس شدن نتایج سرچ جلوگیری کنم؟ ممنوم از راهنمایی بزرگواران . آدرس : http://mahanmedical.co/

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام
اگر درست متوجه منظورتان شه باشم شما تازه دارید این سایت را پیداه سازی می کنید و نمی خواهید گوگل لینک های فعلی را ایندکس کنه که در آینده با خطای 404 مواجه نشوید. درسته؟

اگر اینطور هست کافی هست که از تنظیمات کلی جوملا-> وب سایت در بخش رباتها تنظیم کنید no index , no follow

بعد از اینکه سایت را کامل راه اندازی کرد و آماده انتشار شد آنوقت از همان بخش رباتها را روی index, follow قرار دهید

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...