sara samimi 0 ارسال شده در تیر 96 با سلام حضور محترم اساتید، اخیراً متوجه شدم سایتی رو که در ادامه معرفی میکنم و دارم روش کار میکنم با توجه به گزارشات گوگل وبمستر، نتایج سرچ بازدید کنندگان سایت توسط گوگل داره ایندکس میشه و در آینده با پیدا نکردن صفحه مذکور در قسمت ارور های 404 آدرس مذکور رو معرفی میکنه، چطور باید ، از ایندکس شدن نتایج سرچ جلوگیری کنم؟ ممنوم از راهنمایی بزرگواران . آدرس : http://mahanmedical.co/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 سلام اگر درست متوجه منظورتان شه باشم شما تازه دارید این سایت را پیداه سازی می کنید و نمی خواهید گوگل لینک های فعلی را ایندکس کنه که در آینده با خطای 404 مواجه نشوید. درسته؟ اگر اینطور هست کافی هست که از تنظیمات کلی جوملا-> وب سایت در بخش رباتها تنظیم کنید no index , no follow بعد از اینکه سایت را کامل راه اندازی کرد و آماده انتشار شد آنوقت از همان بخش رباتها را روی index, follow قرار دهید 1 واکنش ها : MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر