a.tabatabaee 1 ارسال شده در تیر 96 با سلام و عرض خسته نباشید بنده از قسمت مدیریت کاربران => سطح دسترسی ، تمامی دسترسی های مدیرسایت ( Super User ) را غیر غیر فعال کردم که در نتیجه آن متاسفانه هنگام ورود به بخش مدیریت هیچ مینو و پنلی نمایش داده نمی شود و در واقع بخش میدیریت سایت غیر فعال شده است و این یوزر تنها یوزر سایت بوده است لطفا راهنمایی بفرمایید پطور می تونم دسترسی مدیر سایت را به حالت اول باز گردانم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در تیر 96 با سلام دسترسی هاست و پنل مدیریت خود را در پیام خصوصی برای بنده ارسال فرمائید تا مشکل را برایتان حل کنم موفق باشید. 1 واکنش ها : a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a.tabatabaee 1 ارسال شده در تیر 96 با سلام مجدد اطلاعات برای شما ارسال شد ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
a.tabatabaee 1 ارسال شده در تیر 96 با سلام عرض تبریک عید دوستان امکان راهنمایی هست ؟؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 سلام دوست عزیز مشکلتون برطرف نشد؟ اگر آقای رضا قاسمی وقت نکردند که به مشکلتون رسیدگی کنند، لطفاً تمام مشخصات ورود به هاست همچنین مشخصات ورود به مدیریت خود جوملا را در پیغام خصوصی برام بفرستید تا بررسی کنم 2 واکنش ها : رضاقاسمی و a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در تیر 96 سلام دوست عزیز مشکل را برایتان حل کردم. پیغام خصوصی را نیز بررسی بفرمایید. 1 واکنش ها : a.tabatabaee نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر