m.s_22 32 ارسال شده در خرداد 96 (ویرایش شده) با سلام چند رویه برا سایت من یه مشکلی پیش اومده وقتی وارد صفحه مدیریت میشم صفحه ناقص لود میشه (البته خود سایت مشکلی نداره) * فونت ایکن ها نمایش داده نمیشن * منوها کار نمیکنن ولی وقتی اطلاعات رو به پوشه ای منتقل میکنم مشکل حل میشه یعنی با ادرس mysite.com/administrator مشکل لود دارم ولی وقتی یه کپی از فایل هارو میبرم توی پوشه new مدیریت با ادرس mysite.com/new/administrator بدون مشکل بالا میاد و با ادرس اصلی لود ناقصه یه سری پلاگین هم غیرفعال کردم مشکلی حل نکرد ویرایش شده خرداد 96 توسط m.s_22 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در خرداد 96 سلام. قالب مدیریت را عوض کنید ببینید آیا با تعویض قالب مدیریت مشکل حل میشه؟ در مرورگر دیگه بررسی کنید همچنین کش جوملا و مرورگر را پاک کنید ببینید مشکل حل میشه؟ 1 واکنش ها : m.s_22 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در خرداد 96 سلام متاسافنه با تغییر قالب مدیریت و پاکسازی کش و... مشکل حل نمیشه مشکلاتی که نشون میده اینا هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر