hamed1988 0 ارسال شده در خرداد 96 با سلام و احترام با توجه به ساخت یک اکانت در گوگل وب مستر و همچنین ادد کردن سایت در آن متاسفانه در پرتال jsitemap زمانی که می خواهم قسمت ابزار گوگل مستر را با وب مستر خود لینک کنم بعد از مراحل انجام کار و پس از گرفتن کد دستیابی هیچ عکس العملی نشان نمی دهد و وارد قسمت نمی شود لطفا راهنمایی نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید محمدی 292 ارسال شده در خرداد 96 اگر تمامی مراحل را درست انجام دادید و باز هم مشکل وجود دارد به احتمال زیاد از نسخه jsitemap است که با نسخه جوملای شما همخوان نیست. اگر جوملای شما بروز است باید jsitemap را نیز به آخرین نسخه اش آپدیت کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed1988 0 ارسال شده در خرداد 96 با سلام و احترام کامپونت jsitemap آپدیت به روز دارد ولی در آپدیت ذکر شده است که باید با ورژن جوملا 2.7 کار شود ولی جوملا من 3.6.5 هست اگر هم جوملا رو آپدیت کنم سایتم به مشکل می خورد لطفا راهنمایی نمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed1988 0 ارسال شده در خرداد 96 با سلام و احترام لطفا در این خصوص ملاحظه فرمایید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر