ali3822 3 ارسال شده در فروردین 96 با سلام دوستان عزیز من یه سایت دارم که فقط در موبایل ریدایرکت میشه و در مرورگر ویندوز مشکلی نداره و بررسی کردم در هاستم یه فایل های تولید میشه بنام .htaccess که با بررسی ها کد #RewriteCond % زیاد درش هست و من این فایل ها که تولید شده رو حذف می کنم ولی با یک رفلش دوباره تولید میشه و کد ها مجدد درش هست.لازم به ذکره که بکاپ 3 ماه قبل که سایت هم درست بوده رو نصب کردم ولی بازم اون فایل تولید میشه ( نکته مهم اینکه حتی اکانت هاستم کلا حذف کردم و مجدد ساختم بازم این مشکل داره )ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.با تشکر فروان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در فروردین 96 درود از بسته های آماده نال شده استفاده میکنید؟ فریم ورکش چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali3822 3 ارسال شده در فروردین 96 1 ساعت پیش, mahdi m گفت: درود از بسته های آماده نال شده استفاده میکنید؟ فریم ورکش چیه؟ جوملا ام رو از جومینا دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر