parsiantd 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام من ماژول منوی همه کاره را از فروشگاه خریداری نمودم.ضمن سپاس از مدیران محترم موارد زیر را مطرح میکنم: 1-این ماژول نیاز به فعال سازی پلاگین لیجیسی داره چون مال نسخه 1.0 جوملا است .پیشنهاد میکنم اینگونه موارد را در توضیحات محصول بنویسید. 2-من این ماژوا را هم در لوکال و هم در سرور تست کردم.برای من که اصلا بخش ها را نمایش نمیدهد و اولین شاخه از مجموعه شروع میشود. مثلا: بخش:آموزش مجموعه :جوملا مطلب:منو برای من اولین سطح جوملا دیده میشود. 3-در ساختار درختی فقط سطح آخر لینک میشود و مثلا روی مجموعه که میزنم زیر گزینه ها باز میشود در صورتی که باید وقتی روی + میزنم زیر گزینه ها باز شود و زمانی که روی نام میزنم مجموعه مربوطه باز شود. در پایان با علم به اینکه ارزش این ماژول و سایر زحمات مدیران محترم جومینا بیشتر از مسائل مادی است درخواست راهنمایی از ایشان و سایر دوستان را دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 با سلام دوست عزیز توی چه قالبی تست میکنید؟قالبتون رو عوض کردید؟ اینگونه ماژولها اکثرا تحت تاثیر قالب هستند.تا اونجایی که یادمه من نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parsiantd 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 در لوکل در قالب پیش فرض جوملا تست میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در اردیبهشت 90 درود ماژول ها تست شده قرار داده میشود حتما مشکلی در تنظیمات شما وجود دارد و یا مشکلی از قالبتون است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parsiantd 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 جناب تهرانی با سلام من در قالب پیش فرض جوملا تست میکنم.در مورد تنظیمات هم چیز خاصی به نظرم نمیاد.مگر اینگه زحمت بکشید یه اسکرین شات از تنظیمات خودتون قرار بدید. با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز در هاست نصب کردید؟ اگر آره آدرس سایتتون رو بفرمایید و مشکلتون رو تا دوستان کمک کنند. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parsiantd 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 بله در هاست هم نصب کردم با نام کاربری و پس demo www.pantipets.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
parsiantd 0 ارسال شده در اردیبهشت 90 مدیران محترم ممنون میشم رسیدگی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر