RFx3 7 ارسال شده در دی 95 با سلام قبلنا فایر فاکس یک قابلیت بسار خوب و کارامدی داشت که با استفاده از اون میتونستی کد های HTML وب سایتت رو به صورت لایه لایه و سه بعدی ببینی اما حالا تو ورژن های جدید فایر فاکس نمیتونم اون گزینه رو پیدا کنم... از دوستان و اساتید محترم کسی هست در رابطه با این موضوع اطلاع داشته باشه و راهنمایی بفرمایند که چه به سر این قابلیت اومده؟ آیا به کلی حذف شده یا این که محلش قرار گیری اون گزینه تغییر کرده؟ و اگر به کلی حذف شده ایا افزونه دیگری وجود داره که با نصبش در فایرفاکس بشه به همین صورت ازش بهره گرفت؟ ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید واقعا به همچین چیزی احتیاج دارم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در بهمن 95 کلیک راست کنید گزینه آخر inspect element رو انتخاب کنید. اگه پیدا نکردید افزونه firebug را نصب کنید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RFx3 7 ارسال شده در بهمن 95 ممنون از پاسختون ولی ظاهرا متوجه سوال بنده نشدین. عرض کردم که من فقط با اون قابلیتی کار دارم که کد های HTML را مطابق عکسی که فرستادم به صورت سه بعدی نشون بده وگرنه خودم با چگونگی باز کردن inspect element اشنایی دارم. در هر حال طبق تحقیقاتی که کردم گزینه 3D View در ورژن های جدید فایر فاکس حذف شده و به جای اون میشه از افزونه Tilt استفاده کرد. 2 واکنش ها : رضاقاسمی و MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در بهمن 95 با عرض پوزش حق با شماست من اشتباه سوالتون رو متوجه شدم. بابت معرفی افزونه از شما متشکرم. یاعلی 1 واکنش ها : RFx3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر