sam17 1 ارسال شده در دی 95 سلام اساتید من تو سایتم از k2 استفاده میکنم الان متوجه شدم فضای هاستم پر شده، بررسی کردم دیدم بیشتر حجم مربوط به پوشه cache در k2 هست که از هر عکس سایت 5-6 تا با اندازه های مختلف ذخیره کرده. چیگار کنم که این مشکل حل بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در دی 95 8 ساعت قبل, sam17 گفت: سلام اساتید من تو سایتم از k2 استفاده میکنم الان متوجه شدم فضای هاستم پر شده، بررسی کردم دیدم بیشتر حجم مربوط به پوشه cache در k2 هست که از هر عکس سایت 5-6 تا با اندازه های مختلف ذخیره کرده. چیگار کنم که این مشکل حل بشه؟ درود k2 این کار رو برای بهینه سازی تصاویر انجام میده. فکر کنم توی تنظیمات گزینه به نام تولید ریز تصاویر یا شبیه به این داشته باشه که اگر داشت میتونید خاموشش کنید... یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sam17 1 ارسال شده در دی 95 16 ساعت قبل, RezaDindar گفت: درود k2 این کار رو برای بهینه سازی تصاویر انجام میده. فکر کنم توی تنظیمات گزینه به نام تولید ریز تصاویر یا شبیه به این داشته باشه که اگر داشت میتونید خاموشش کنید... یاحق ممنون بله ولی من نیازی به این عکس ها با سایزهای مختلف ندارم. نزدیک 400 مگ حجم به خودشون اختصاص دادن. من تو تنطیماتش نتونستم چنین چیزی رو پیدا کنم. دوستانی که با k2 کار کردند یعنی به این مشکل بر نخوردند؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر