gilangraphic 93 ارسال شده در دی 95 سلام من فروش فایل جومینا رو نصب کردم همه تنظیمات انجام شد/تمام مشکلاتشو برطرف کردم و شروع کردم به گذاشتن فایل تا اینکه امروز یک کاربر یک فایل خرید و زنگ زد و گفت فایل دانلود نمیشه خودم رفتم تستی یه فایل خریدم / لینک دانلود رو نشون می ده ولی وقتی روش کلیک می کنی موقع دانلود / چه با دانلود منیجر و چه بی دانلود منیجر جای فایل اصلی یک فایلی به نام joominaupload دانلود میشه / از توی ایمیل چک کردم / لینکی که برام ایمیل شده بود با دانلود منیجر که همین فایل joominaupload دانلود شد ولی با فایرفاکس تونستم فایل اصلی رو دانلود کنم / چطور می تونم این مشکل و حل کنم 1 واکنش ها : soheil200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soheil200 0 ارسال شده در بهمن 95 سلام به همگی بنده هم همین مشکل رو دارم خواهشا یکی جواب بده.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moarrefi 0 ارسال شده در خرداد 96 سلام منم همین مشکل رو دارم و با دانلود منیجر هر کسی بخواد دانلود کنه نمیتونه و باخطای مشابه مواجه می شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alizxc 3 ارسال شده در خرداد 96 منم همین مشکل رو دارم قبلا اینطور نبود! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 96 بر ۱۳۹۵/۱۰/۱۲ ه.ش. at 13:53 , gilangraphic گفت: سلام من فروش فایل جومینا رو نصب کردم همه تنظیمات انجام شد/تمام مشکلاتشو برطرف کردم و شروع کردم به گذاشتن فایل تا اینکه امروز یک کاربر یک فایل خرید و زنگ زد و گفت فایل دانلود نمیشه خودم رفتم تستی یه فایل خریدم / لینک دانلود رو نشون می ده ولی وقتی روش کلیک می کنی موقع دانلود / چه با دانلود منیجر و چه بی دانلود منیجر جای فایل اصلی یک فایلی به نام joominaupload دانلود میشه / از توی ایمیل چک کردم / لینکی که برام ایمیل شده بود با دانلود منیجر که همین فایل joominaupload دانلود شد ولی با فایرفاکس تونستم فایل اصلی رو دانلود کنم / چطور می تونم این مشکل و حل کنم با سلام آدرس سایت ، مشخصات هاست و مشخصات سایت را در سامانه http://sos110.ir/crm تیکت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در خرداد 96 با سلام خدمت استادتهرانی عزیز / اون مشکل قدیمی بود که الان حل شد در حال حاضر این مشکل و با جومینا فایل دارم. بنده هم دقیقا همین مشکل و دارم وقتی که فایل هدیه تو جومینا فایل میزارم وقتی که کاربر روی خرید کلیک می کنه نه لینکی نشون میده و نه ایمیل می کنه حالا مشخصات و برای این مشکل ارسال می کنم / خیلی ممنون. اینم دموی مشکل: http://gilanagraphic.ir/مارکت/آموزش-طراحی-سایت-و-کدنویسی.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر