JABLI 1 ارسال شده در آذر 95 (ویرایش شده) با سلام و عرض ادب آموزش آقای تهرانی رو که بصورت فیلم هست دیدم ،البته در جوملا 2/5 هست ، آموزش های دانشنامه رو هم دیدم ، تغییر مسیر رو درست میرم ، اما اونجایی که میگه یه فایل httaccess ایجاد کنید و عددها رو بهش بدید تا با وارد کردن administrator مقادیر رو چک کنه و یکی نبود صفحه باز نشه ، متاسفانه با مشکل روبرو میشم و صفحه باز میشه ، ضمن اینه درفیلم آموزشی آقای تهرانی ، داخل پوشه administrator فایل httaccess وجود نداره ، اما در جوملای من هست ، جوملای آخرین ورژن نصب کردم ، چند سال پیش انجام دادم کار میکرد ، اما الان نه ، آیا در این نسخه روش فرق کرده؟ ویرایش شده آذر 95 توسط JABLI نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 خیر اگه فایل ها را در جای مربوطه که دقیقا در فیلم آقای تهرانی قرار دادند قرار بدید نباید مشکلی باشد. اگر مشکل همچنان پابرجاست احتمالا مربوط به تنظیمات هاست میباشد. 1 واکنش ها : JABLI نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
JABLI 1 ارسال شده در آذر 95 12 minutes قبل , رضاقاسمی گفت: خیر اگه فایل ها را در جای مربوطه که دقیقا در فیلم آقای تهرانی قرار دادند قرار بدید نباید مشکلی باشد. اگر مشکل همچنان پابرجاست احتمالا مربوط به تنظیمات هاست میباشد. سلام مشکل حل شد ، مراحل رو دوباره رفتم ، اما قبلش فایل httaccess موجود در پوشه ادمین رو پاک کردم و سایت رو تست کردم ، بدون مشکل بالا اومد ، دوباره طبق فیلم رفتم ، اینبار موفق شدم ، حالا نمیدونم اون فایل چی بوده و از کجا ایجاد شده ، بعدا مشکلی پیش بیاد یا نیاد رو نمیدونم ، چون تو فیلم هم همچین فایلی نبود 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر