mrl 0 ارسال شده در آذر 95 سلام من سایت را با استفاده از xampp طراحی کردم. در انتقال دیتابیس از لوکال به هاست در جدول هایی که title ( یا متن ) آن فارسی است خطای data too long می دهد و در صورت انگلیسی شدن متن خطا برطرف می شود. با توجه به اینکه تعداد متن های فارسی در جداول دیتابیس بسیار زیاد است، راهی برای برطرف شدن خطا بدون تغییر متن های فارسی دیتابیس وجود دارد؟ آیا امکان دارد خطای متن های فارسی به دلیل اشکال در xampp باشد؟ برای مثال در منو، title محصولات وجود دارد که روی این سطر خطا بوجود می آید اما هنگامی که در phpmyadmin لوکال، title محصولات را به product تغییر می دهم خطا برطرف می شود. فقط برای ایمپورت سطرهایی که متن فارسی دارد پیغام خطا می دهد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 مشکل از زمپ هست ومپ 2.5 رو نصب کنید. یاعلی 1 واکنش ها : mrl نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrl 0 ارسال شده در آذر 95 سلام متشکرم از پاسخ شما، سایت من کامل شده است امکان انتقال دیتابیس از زمپ به ومپ وجود داره؟ ایمپورت دیتابیس با خطا مواجه نمی شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 بررسی کنید مطمئن نیستم خطا داره یا خیر ولی اگر خطا داشته باشه مشکل از خروجی زمپ هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر