gilangraphic 93 ارسال شده در آذر 95 سلام به دوستان و اساتید محترم / در مدیریت جوملا قسمت نصب افزونه ها فقط تب نصب از وب هست بقیه ی تب ها نیست که بشه افزونه نصب کرد یه پیغامم بالاش میاد و میگه : اخطار هیچ پلاگین نصبی فعال نیست. هیچ پلاگینی برای راه اندازی نصاب فعال نیست. به بخش مدیریت پلاگین رفته و پلاگین های را فعال کنید. ولی وقتی تو مدیریت پلاگین ها میرم اون پلاگین ها نیستند ولی تو سی پنل که میرم می بینم پلاگین ها موجوده / چیزی هم نمی تونم نصب کنم اگر نه یک بار پلاگین های مورد نظرو دوباره نصب می کردم / لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 دسترسی بدید ببینم چکار میتونم انجام بدم (دسترسی Cpanel) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در آذر 95 سلام الان پ خ می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 95 با اجرای کوئری زیر مشکل برطرف شد. INSERT INTO `#__extensions` (`extension_id`, `name`, `type`, `element`, `folder`, `client_id`, `enabled`, `access`, `protected`, `manifest_cache`, `params`, `custom_data`, `system_data`, `checked_out`, `checked_out_time`, `ordering`, `state`) VALUES (455, 'plg_installer_packageinstaller', 'plugin', 'packageinstaller', 'installer', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 1, 0), (456, 'plg_installer_folderinstaller', 'plugin', 'folderinstaller', 'installer', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 2, 0), (457, 'plg_installer_urlinstaller', 'plugin', 'urlinstaller', 'installer', 0, 1, 1, 1, '', '', '', '', 0, '0000-00-00 00:00:00', 3, 0); یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر