elmi1413 7 ارسال شده در مهر 95 سلام از بسته sj_news استفاده کردم و حالا تصمیم به تغییر قالب دارم پیدا کردن قالب جوملا که با k2 سازگار باشه سخته چجوری میتونم مطالبم رو از k2 به دسته بندی ساده منتقل کنم تا براحتی قالب مناسب رو نصب کنم آیا راهی وجود داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 95 سلام راحت ترین راهی که هست اینه که از افزونه های مخصوص این کار استفاده کنید اما راه بی افزونه اول از همه یک بک آپ از سایت بگیر( من مسولیتی قبول نمیکنم اگه اتفاق نا خواسته بیافته) دوم اینکه برو داخل phpmyadmin هاست و دیتابیسی سایتت سوم برو داخل SQL Query چهارم دستور زیر و تایپ کن: insert into XXXX_categories (title, alias, parent_id, published, access, extension) select name, alias, parent, published, access, ‘com_content’, from XXXX_k2_categories به جای XXXX ها پیشوند جداول تو بزار تا اینجا برای منتقل کردن دسته بندی مطالبت بود برای انتقال مطالبت هم از دستور زیر استفاده کن INSERT INTO `database_XXXX`.`yyyy_content` (`id`, `title`, `alias`, `catid`, `introtext`, `fulltext`, `created`, `created_by`, `publish_up`, `publish_down`, `access`) SELECT `id`, `title`, `alias`, `catid`, `introtext`, `fulltext`, `created`, `created_by`, `publish_up`, `publish_down`, `access` FROM `database_XXXXX`.`YYYY_k2_items` database_XXXX را با نام دیتابیست عوض کن YYYY هم با پیشوند جداولت انشالله که جواب میگیری 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidariamanesh 14 ارسال شده در آبان 95 این دو تا لینکم یه نگاه بکنید https://extensions.joomla.org/extension/foobla-k2-to-content-migrator https://www.joomlart.com/documentation/joomla-plugins/k2-to-com-content-migration-plugin 1 واکنش ها : elmi1413 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
elmi1413 7 ارسال شده در آبان 95 ممنون از پاسخگویی شما قالب جدید خریدم و بصورت بسته نصبی، نصبش کردم حالا میخوام اطلاعات سایت قبلی که با k2 هست رو روی این بسته بیارم اگر از دیتابیس اولی بک آپ بگیریم و روی دومی برگردونم، یه سری جدول که افزونه هاش روی این قالب نیست، هم باهاش میاد چکار کنم که اطلاعات سایت اول براحتی روی سایت دوم برگرده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در آبان 95 8 ساعت قبل, elmi1413 گفت: ممنون از پاسخگویی شما قالب جدید خریدم و بصورت بسته نصبی، نصبش کردم حالا میخوام اطلاعات سایت قبلی که با k2 هست رو روی این بسته بیارم اگر از دیتابیس اولی بک آپ بگیریم و روی دومی برگردونم، یه سری جدول که افزونه هاش روی این قالب نیست، هم باهاش میاد چکار کنم که اطلاعات سایت اول براحتی روی سایت دوم برگرده؟ درود از افزونه هایی مثل csvi میتونید استفاده کنید و یا میتونید فقط جداول دیتابیسی که مربوط به مطالب و مجموعه ها هستن رو اکسپورت و ایمپورت کنید... در هرحال مطالب رو که بتونید منتقل کنید تصاویر دردسر ساز میشن! کلا پیشنهاد میکنم روی همین قالب رو نصب کنی وگرنه به مشکل میخوری مگر اینکه حرفه ای باشی. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر