natanaiel 3 ارسال شده در مهر 95 سلام و عرض ادب موقعی که در تنظیمات مطالب نمایش مجموعه را بر روی نمایش تنظیم می کنم در صفحه اصلی و در مطالب هیچ چیزی نمایش نمی دهد که مثلا این مطلب در کدام مجموعه است. ولی وقتی که نمایش مجموعه اصلی را فعال می کنم همانطور که بهتر می دانید مجموعه اصلی را نمایش می دهد ... و در این حالت اگر مطلبی در مجموعه ای باشد که خودش یک مجموعه اصلی باشد نام و لینک آن نیز در صفحه اصلی و در مطالب نمایش داده نمی شود ! در لینک صفحه اصلی در منوی سایت نیز این گزینه ها که گفتم بر روی استفاده از تنظیمات عمومی است و قاعدتا نباید مشکلی باشد ... لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا کد های مربوط به این گزینه ها در کجا و کدام فایل های قالب هستند که اگر تعریف نشده باشد تغییرشان دهم . پیشاپیش تشکر می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 95 خوب این بخش تنظیمات کلیه وقتی به همچین مشکلی میخورید باید برید سراغ رو قسمت دیگه یکی مدیریت منو ها و یکی مطلب مورد نظر اول برید تو مدیریت منو ها منوی صفحه اصلی رو باز کنید بعد تو تب دوم یا سوم گزینه مربوطه رو پیدا کنید سه حالت داره یا روی بلی هست یا روی خیر هست یا روی استفاده از تنظیمات سراسری هست اگه استفاده از تنظیمات سراسری بود یا روی خیر بود بزاریدش روی بلی و چک کنید. ولی اگر روی بلی بود یا وقتی گذاشتید روی بلی بازم نمایش نداد، از مدیریت منو ها خارج بشید و برید توی مدیریت مطالب مطلبی که توی صفحه اصلی نمایش میده رو باز کنید باز هم توی یکی از تب ها همون تنظیمات وجود داره بازم گزینه مربوطه رو پیدا کنید و بزاریدش روی بلی یاعلی. 1 واکنش ها : natanaiel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
natanaiel 3 ارسال شده در مهر 95 ممننون بابت رسیدگی تون ، طبق دستور شما انجام دادم متاسفانه نشد و بعد این راه رو هم انجام دادم : توی تنظیمات مطالب و مدیریت منو همه لینک ها رو گذاشتم روی استفاده از تنظیمات عمومی و در تنظیمات کلی نمایش مجموعه را بلی و نمایش قرار دادم ... اما باز هم نمایش نداد . توجه داشته باشید که روی قالب پیشفرض تست کردم به خوبی نمایش میده... حدسم به احتمال خیلی زیاد درسته و توی فایل های قالب این قابلیت تعریف نشده ... لطفا بفرمایید چه کدی رو در قالب و کجا قرار بدم ... واقعا ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 8 ساعت قبل, natanaiel گفت: ممننون بابت رسیدگی تون ، طبق دستور شما انجام دادم متاسفانه نشد و بعد این راه رو هم انجام دادم : توی تنظیمات مطالب و مدیریت منو همه لینک ها رو گذاشتم روی استفاده از تنظیمات عمومی و در تنظیمات کلی نمایش مجموعه را بلی و نمایش قرار دادم ... اما باز هم نمایش نداد . توجه داشته باشید که روی قالب پیشفرض تست کردم به خوبی نمایش میده... حدسم به احتمال خیلی زیاد درسته و توی فایل های قالب این قابلیت تعریف نشده ... لطفا بفرمایید چه کدی رو در قالب و کجا قرار بدم ... واقعا ممنونم درود به تعریف شدن نیازی نداره، به احتمال زیاد طراح قالب این بخش رو با: display:none; مخفی کرده... اگر سایت آنلاین هست لینک سایت رو قرار بدین... یاحق 1 واکنش ها : natanaiel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
natanaiel 3 ارسال شده در مهر 95 (ویرایش شده) متشکرم. با انسپکت خیلی اون موقیعیت ها رو چک کردم ندیدم جایی از display:none; استفاده شده باشه. ولی مسلما تست شما خیلی بهتره متاسفانه روی لوکال هست . فایل هایی که در پوشه html قالب در پوشه com_content هستن رو براتون آپ می کنم ... می دونم درخواست زیادیه ولی لطفا این فایل ها رو نگاه کنید ببینید که مشکل ندارن ؟؟ com_content.zip ویرایش شده مهر 95 توسط natanaiel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مهر 95 1 ساعت پیش, natanaiel گفت: متشکرم. با انسپکت خیلی اون موقیعیت ها رو چک کردم ندیدم جایی از display:none; استفاده شده باشه. ولی مسلما تست شما خیلی بهتره متاسفانه روی لوکال هست . فایل هایی که در پوشه html قالب در پوشه com_content هستن رو براتون آپ می کنم ... می دونم درخواست زیادیه ولی لطفا این فایل ها رو نگاه کنید ببینید که مشکل ندارن ؟؟ com_content.zip درود این فایل اورراید ویوی مطالب هست و خب مشکلی هم وجود نداره داخلش، بهتره سایت رو آنلاین کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد... یاحق 1 واکنش ها : natanaiel نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
natanaiel 3 ارسال شده در مهر 95 سپاسگزارم ... به چشم تا یه مدت دیگه سایت آنلاین میشه و حتما مزاحم می شم .تشکر می کنم بابت رسیدگی سریعتون جومینا همیشه تک بوده و هست 2 واکنش ها : رضاقاسمی و MRDindar نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر