arash2860 11 ارسال شده در شهریور 95 سلام وقت بخیر بنده از جوملا 3.6 نسخه فارسی جومینا استفاده می کنم سه مجموعه دارم که هر کدام تعدادی مطلب دارند در بخش منوها برای هر مجموعه ، منویی جداگانه ساخته ام همنام با مجموعه و از نوع " فهرست مجموعه" یک منو اصلی هم داریم که از نوع " مطالب ویژه " هست و به صورت پیش فرض در همه صفحه ها در تولبار منو قرار گرفته بنده قصد دارم ماژولی رو فقط در صفحه نخست سایت قرار بدم و در صفحات دیگر دیده نشه در بخش تنظیمات ماژول و تخصیص منو به ماژول نمایش ماژول رو فقط در منو اصلی تیک می زنم تا در صفحات دیگر ظاهر نشه اما از اونجایی که منوی اصلی در بالای همه صفحات هست ، ماژول مورد نظر هم در همه صفحه ها علاوه بر صفحه اصلی ظاهر می شه به چه شکل باید تنظیمات منوی اصلی رو تغییر بدهم که ماژول فقط در صفحه اول سایت دیده بشه؟ اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamedata 3 ارسال شده در شهریور 95 سلام دوست عزیز معمولا در قالب های جدید منوی بالای صفحه در تنظیمات تمپلیت سایتتون می باشد. اول ببینید اونجا انتخاب منو دارید ... اگه داشتید باید از تمپلیت غیرفعالش کنید و اگر نشد به صورت دستی یا از منوهاتون در پوزیشن های دیگه تمپلیتتون استفاده کنید. 1 واکنش ها : arash2860 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر