مهسا نوری 2 ارسال شده در مرداد 95 سلام ماژولی یا کامپوننتی وجود دارد مطالب هر کاربر را در سایت نشون بده؟یعنی نشون بده فلان کاربر چه میزان مطلب وارد کرده است ؟ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 41 minutes قبل , مهسا نوری گفت: سلام ماژولی یا کامپوننتی وجود دارد مطالب هر کاربر را در سایت نشون بده؟یعنی نشون بده فلان کاربر چه میزان مطلب وارد کرده است ؟ممنون درود در سایت جوملا جهانی جستجو کنید... http://www.extensions.joomla.org یا حق 1 واکنش ها : مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در مرداد 95 لطفا اگر ماژولی هست معرفی کنید که لیست کاربران را در سایت نمایش دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 95 روی 2.5 بود و در سایت جومینا هم منتشر شده برای 3 من ندیدم باید نوشته بشه البته نوشتنش هم کاری نداره 3 واکنش ها : فرحزادیان، MRDindar و مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در مرداد 95 28 minutes قبل , امیررضاتهرانی گفت: روی 2.5 بود و در سایت جومینا هم منتشر شده برای 3 من ندیدم باید نوشته بشه البته نوشتنش هم کاری نداره لطفا لینکشو بدید دانلود کنم یا اگر نوشتنی هست هزینشو میدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chavosh 30 ارسال شده در مرداد 95 با سلام اگر شما در سایت خود ار کامپننت cb استفاده نمایید این کامپننت پلاگینی دارد به نام CB Articles که در پروفایل هر کاربر که وارد شوید مطالب ارسالی اون کاربر رو میبینید . برای دیدن دمو میتوانید به سایت www.mehraznews.ir بر روی نویسنده کلیک نمایید به پروفایل نویسنده وارد میشوید و آنجا منویی وجود دارد به نام محتواها که تمام مطالب اون کاربر اونجا لیست شده است . در صورتی که نمیخواهید از کامپننت cb استفاده نمایید پلاگین دیگری وجود دارد که متاسفانه نامش خاطرم نیست ولی اگر در اینترنت سرچ کنید پیداش میکنید این پلاگین برای جوملایی 2.5 منتشر شده است و رو جوملای سه هم من تست کردن بخوبی کار میکرد مانند پلاگین CB Articles به پروفایل نویسنده مطلب اضافه میشود همراه با تصاویر بند انگشتی مطلب ارسال شده. 2 واکنش ها : رضاقاسمی و مهسا نوری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهسا نوری 2 ارسال شده در مرداد 95 کسی می تونه معرفی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر