guugle 4 ارسال شده در مرداد 95 سلام دوستان من به یک مشکل اساسی بر خوردم! چندماهی هست که سایت ما آلوده شده بود و تو تعداد زیادی از فایل ها کدهای مخرب ایجاد شده بود. البته در ظاهر سایت تغییری ایجاد نشده بود، ولی از طریق ایمیل وبسایت، تعداد بسیار زیادی هرزنامه در هر ساعت به آدرس های مختلف که فکر می کنم هیچ کدوم هم معتبر نبودن ارسال می شد. محتوای ایمیل ها هم فقط متن بود که گاهی اوقات حاوی عبارات مستهجن بود و گاهی اوقات هم تبلیغی بود. خلاصه من تمام سعی ام رو کردم که مشکل رو حل کنم ولی موفق نشدم. Rsfirewall رو خریدم و نصب کردم و فایلهایی که کدهای مخرب داشت رو نشون داد و من هم سعی کردم اون کدهایی که معرفی کرده بود رو دونه دونه حذف یا غیرفعال کنم، ولی با این کارها هم ارسال ایمیل ها متوقف نشد! تا اینکه مدیریت هاست به خاطر ارسال این ایمیل ها سایت رو از دسترس خارج کرده و الآن هم فقط می تونم بعد از پاک سازی سایت رو دوباره آپلود کنم. آخرین بک آپ رو هم از فایل های سایت گرفتم و فعلاً فقط می تونم به صورت آفلاین روش کار کنم و به سایت آنلاین دسترسی ندارم. هر چی هم تو گوگل سرچ کردم و راه حل هایی رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد! حالا نمی دونم چی کار باید بکنم. از دوستان کسی می تونه کمکم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 56 minutes قبل , guugle گفت: سلام دوستان من به یک مشکل اساسی بر خوردم! چندماهی هست که سایت ما آلوده شده بود و تو تعداد زیادی از فایل ها کدهای مخرب ایجاد شده بود. البته در ظاهر سایت تغییری ایجاد نشده بود، ولی از طریق ایمیل وبسایت، تعداد بسیار زیادی هرزنامه در هر ساعت به آدرس های مختلف که فکر می کنم هیچ کدوم هم معتبر نبودن ارسال می شد. محتوای ایمیل ها هم فقط متن بود که گاهی اوقات حاوی عبارات مستهجن بود و گاهی اوقات هم تبلیغی بود. خلاصه من تمام سعی ام رو کردم که مشکل رو حل کنم ولی موفق نشدم. Rsfirewall رو خریدم و نصب کردم و فایلهایی که کدهای مخرب داشت رو نشون داد و من هم سعی کردم اون کدهایی که معرفی کرده بود رو دونه دونه حذف یا غیرفعال کنم، ولی با این کارها هم ارسال ایمیل ها متوقف نشد! تا اینکه مدیریت هاست به خاطر ارسال این ایمیل ها سایت رو از دسترس خارج کرده و الآن هم فقط می تونم بعد از پاک سازی سایت رو دوباره آپلود کنم. آخرین بک آپ رو هم از فایل های سایت گرفتم و فعلاً فقط می تونم به صورت آفلاین روش کار کنم و به سایت آنلاین دسترسی ندارم. هر چی هم تو گوگل سرچ کردم و راه حل هایی رو هم امتحان کردم ولی جواب نداد! حالا نمی دونم چی کار باید بکنم. از دوستان کسی می تونه کمکم کنه؟ درود پاک سازی فایل های آلوده از سایت امری تخصصی میباشد و اگر شما بتوانید فایل ها را نیز پاک کنید، معمولا به صورت خودکار دوباره ایجاد میشود و فایده ای ندارد، به همین منظور پیشنهاد میشود یا با یک متخصص امنیت در این باره مشورت کنید، و یا سایت را از نو و با قالبی مطمئن که نال و حاوی شل نباشد دوباره طراحی کنید، در مورد آر اس فایروال هم راه را اشتباه پیموده اید و کار این افزونه صرفا بالا بردن امنیت سایت میباشد و نه پاک سازی آن. برای برسی دقیق تر فایل ها میتوانید از سایت virustotal استفاده نمایید که البته در ایران تحریم میباشد و باید با قندشکن وارد سایت شوید. یاحق 4 واکنش ها : رضاقاسمی، فرحزادیان، guugle و 1 نفر دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
guugle 4 ارسال شده در مرداد 95 یعنی راهی بجز بازطراحی سایت نیست؟ واقعاً مستأصل شدم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 کاربران اضافی رو حذف کنید. رمز عبور مدیریت جوملا و هاستینگ رو تغییر بدید. با انتی ویروس سایت رو اسکن کنید. کد امنیتی برای تمامی فرم ها قرار بدید. کاربران مشکوک رو حذف کنید. کاربران مدیر رو رمزشون رو عوض کنید و در صورتی که بهشون اعتماد دارید دوباره بهشون رمز بدید. افزونه های مشکوک رو حذف کنید. 3 واکنش ها : guugle، MRDindar و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 95 با سلام پیرو راهنمایی های دوستان جوملاتون را بروز کنید به مدیر سرور بفرمایید سرویس اتان را یک شل اسکن بکنند موفق باشید 2 واکنش ها : guugle و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر