peyman00 1 ارسال شده در بهمن 94 سلام ببخشید من میخواستم یه سایت چند زبانه طراحی کنم فقط فارسی و انگلیسی نباشه زبان ژاپنی و هندی رو هم میخوام داشته باشم ولی یه مشکلی هست مرحله نهایی که کارم تموم میشه فقط پرچم فارسی و انگلیسی را نشون میده اثری از پرچم ژاپنی و هندی نیست ممنون میشم کمکم کنید؟؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در بهمن 94 درود بر شما آیا در قسمت زبان محتوا زبان های مورد نیاز را افزوده اید ؟ به بخش تنظیمات بروید در بخش محتوا content باید زبان های دیگر را هم کارگذاری کنید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peyman00 1 ارسال شده در بهمن 94 بله تمام مراحل را مو به مو انجام میدم ولی نشون نمیده انگلیسی و فارسی پرچمش در قسمت کاربری سایت هست ولی پرچم ژاپن و هند را نشون نمیده در قسمت بخش محتوای زبان هم اضافه کردم و منوهاشم درست کردم ولی نشون نمیده؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
drwood 14 ارسال شده در بهمن 94 پلاگین های زبان رو فعال کن.زبان رو با تگ درست اضافه کن.منوهای زبان دار با پرچم را بساز کل مراحل همینه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
peyman00 1 ارسال شده در بهمن 94 (ویرایش شده) بله درسته همه ی این مراحل را انجام میدم ولی جواب نمیده اگه خودتون هم یه تست بزنید متوجه میشید هیچ زبان و پرچم اون کشوری را نشون میده به جز انگلیسی و فارسی نمیدونم واقعا گیج کننده اس مشکل کار کجاست؟ ویرایش شده بهمن 94 توسط peyman00 1 واکنش ها : mirooksoft به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 95 قالبتون برای شرکت اسمارت هست یا نه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 بر ۱۳۹۴/۱۱/۱۱ ه.ش. at 14:32 , peyman00 گفت: بله درسته همه ی این مراحل را انجام میدم ولی جواب نمیده اگه خودتون هم یه تست بزنید متوجه میشید هیچ زبان و پرچم اون کشوری را نشون میده به جز انگلیسی و فارسی نمیدونم واقعا گیج کننده اس مشکل کار کجاست؟ درود بعد از افزودن زبان های محتوا در منوی زبان ها، باید کپی ای از قالب خود در بخش قالب ها ایجاد نمایید و در تنظیمات قالب زبان آن را بر روی مثلا ژاپنی قرار دهید. و سپس مطالب و منوهای مورد نظر را نیز متناسب با زبان های سایت ایجاد کنید، آموزش ساخت وب سایت چند زبانه با جوملا در وب سایت جومینا در منوی آموزش ها موجود میباشد. یا حق 1 واکنش ها : mehdieternal به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 95 لطفا از بالا آوردن تاپیک های قدیمی خودداری فرمائید زیرا باعث شلوغی تالار شده و مشکل دیگر کاربران با تاخیر برطرف میگردد ، همچنین عموما بی پاسخ میمانند. بسته شد. 1 واکنش ها : MRDindar به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر