hercol2013 0 ارسال شده در دی 94 سلام. من یک منو را از یک جای دیگه کپی کردم به منوی دیگه ای. اما ماژول هایی که در آن منوی اصلی فعال بودن در این نیست و من دستی فعال می کنم. وقتی وارد مازول های اختصاص یافته منو کپی شده می روم تا به صورت دستی ماژول را اختصاص بدم. یکسری از ماژول ها گزینه ای به نام تخصیص منو ندارند. و من نمی توانم مازول را برای منوی کپی شده جدیدم اختصاص بدم. این در صورتی هست که در منوی اورجینال هم با اینکه گزینه ای با نام تخصیص منو وجود نداره ، اما ماژول در آن منو نشان داده می شود. در عکس اول شما می بیند که ماژول شبکه های اجتماعی در منوی اورجینال فعاله ولی در منوی کپی نیست. یعنی من دقیقا مثل منوی اورجینال تنظمش کردم ولی لا موجود : اما در عکس دوم که منوی کپی شده است با اینکه تنظیم کرده ام ولی فعال نیست : می بیند که با اینکه من تنظیم کرده ام باز منوی کپی روی خیر هست : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در دی 94 از داخل تنظیمات ماژول منو را مورد نظر را انتخاب کردید؟فقط کپی منو کافی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hercol2013 0 ارسال شده در دی 94 دوست عزیز نمی شه وارد منو که می شی و قسمت اختصاص ماژول ها . وارد ماژول مورد نظر که می شوم جالب اینجاست که اصلا جایی برای انتخاب اینکه در کدام منو نمایش داده شود موجود نیست : ببنید این تنظیمات ماژول که اصلا جایی برای اختصاص منو یا فلان صفحه نمایش داده بشه نداره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در بهمن 94 اگر امکانش هست یوزر پس مدیریت برام در پیغام خصوصی بفرستید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر