g.alireza 6 ارسال شده در دی 94 با عرض سلام خدمت اساتید عزیز سایت من بدون اینکه هیچ تغییری درونش ایجاد کنم دیگه بالا نمیاد و این ارور رو میده: Error displaying the error page: Application Instantiation Error: JLIB_APPLICATION_ERROR_APPLICATION_LOAD خواهشا راهنمایی کنید درضمن من به مدیریت قالب دسترسی دارم و بالا میاره اما خود قالب رو خیر... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در دی 94 سلام قالب از کدوم شرکت سازنده هست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
g.alireza 6 ارسال شده در دی 94 سلام قالب از کدوم شرکت سازنده هست؟ شرکت یوتم فریم ورک وارپ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 (ویرایش شده) یه فایل configuration.php جدید جایگزین کنید و اطلاعات رو داخلش قرار بدید ویرایش شده دی 94 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mcpdvc 16 ارسال شده در دی 94 شرکت یوتم فریم ورک وارپ فریم ورک وارپ رو بروزرسانی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
g.alireza 6 ارسال شده در دی 94 یه فایل configuration.php جدید جایگزین کنید و اطلاعات رو داخلش قرار بدید این کار فایده ای نداشت... همه میگن مشکل از این فایله ولی من این فایل رو در سرتاسر هاست بررسی کردم مشکلی نداشتند... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
g.alireza 6 ارسال شده در دی 94 فریم ورک وارپ رو بروزرسانی کنید. نمیزاره خود جوملا رو هم نمیزاره آپدیت کنم... ارور 1064 رو میده فکر کنم کلا مشکل مربوط به sql باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در بهمن 94 کلا error displaying page برای configuration هست یعنی نمیتونه به پایگاه داده متصل بشه اطلاعاتتون ببینید درسته؟ 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 94 با سلام با توجه به اینکه خودتون تغییری ندادید و خودبخود اینطور شده ابتدا حتما به ادمین سرورتون اطلاع دهید چون ممکنه از طرف سرور باشد موفق باشید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldman 5 ارسال شده در بهمن 94 با عرض سلام خدمت اساتید عزیز سایت من بدون اینکه هیچ تغییری درونش ایجاد کنم دیگه بالا نمیاد و این ارور رو میده: Error displaying the error page: Application Instantiation Error: JLIB_APPLICATION_ERROR_APPLICATION_LOAD خواهشا راهنمایی کنید درضمن من به مدیریت قالب دسترسی دارم و بالا میاره اما خود قالب رو خیر... سیستم cpanel هستش یا direct admin؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
g.alireza 6 ارسال شده در بهمن 94 سیستم cpanel هستش یا direct admin؟ دایرکت ادمین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر