ahmadsoft 0 ارسال شده در دی 94 با عرض سلام و خسته نباشیدیه سایت دارم با جوملا 2.5 آنی پلاس نصب شده الان میخوام به جوملا 3 آپدیتش کنم هر کاری میکنم نمیشه . تمام آموزشای نت رو دنبال کردم باز نشد . میخوام مطالب و نظرات جی کامنت حذف نشن به هیچ وجه . لطفا راهنماییم کنید تا مقداریم حاضرم هزینه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 94 درود بر شما خب برای آپدیت که مشکلی نیست یک دکمه می زنید و آپدیت می شوید می ماند مطالب که باز هم ان آپدیت می شود و مشکلی در ان نیست ولی جی کامنت مشکل ساز است که شما باید بعد از آپدیت بیایید نسخه 3 این افزونه رو نصب کنید - بنده مطمئن نیستم که این راه حل جواب بده اما شما تست کنید قبل آپدیت و هر کاری بک آپ فراموش نشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadsoft 0 ارسال شده در دی 94 درود بر شما خب برای آپدیت که مشکلی نیست یک دکمه می زنید و آپدیت می شوید می ماند مطالب که باز هم ان آپدیت می شود و مشکلی در ان نیست ولی جی کامنت مشکل ساز است که شما باید بعد از آپدیت بیایید نسخه 3 این افزونه رو نصب کنید - بنده مطمئن نیستم که این راه حل جواب بده اما شما تست کنید قبل آپدیت و هر کاری بک آپ فراموش نشه با تشکر از شما . مشکل اینجاست هر کاری میکنم برای آپدیت با ارور زیر روبرو میشم We can't install the update to 3.4.8 as your host doesn't support the minimum requirements for Joomla 3.4.8 and there is no alternative available. راجب کامنتا هم خیلی ضرورن که بمونه . سایتم با همون کامنت زندست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر