sahel65 0 ارسال شده در آذر 94 سلام دوستان. صفحه اول سایت و بعضی از صفحات ایندکس نشده. مشکل از کجاست. ?????? وقتی اسم سایت رو این جور می زنم ایندکس میشه dahuaz.ir/index.php ولی وقتی index.php رو نمیزنم ایندکس نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahel65 0 ارسال شده در آذر 94 چرا کسی جواب نمیده؟!!!!!!!!!!!!1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 94 وقتی اسم سایت رو این جور می زنم ایندکس میشه dahuaz.ir/index.php ولی وقتی index.php رو نمیزنم ایندکس نمیشه درود بر شما منظورتون از ایندکس نمیشه چیه ؟ کجا ایندکس نمیشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahel65 0 ارسال شده در آذر 94 ایندکس نمیشه. من یه نوار ابزار به اسم seo doctor نصب کردم که اونجا بهم نشون میده که صفحه اول سایتم indexable نیست. و این خیلی امتیاز سایت رو از نظر سئو می یاره پایین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahel65 0 ارسال شده در آذر 94 ایندکس نمیشه. من یه نوار ابزار به اسم seo doctor نصب کردم که اونجا بهم نشون میده که صفحه اول سایتم indexable نیست. و این خیلی امتیاز سایت رو از نظر سئو می یاره پایین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر