mercol30 14 ارسال شده در آذر 94 سلام من کامپوننت j2 store را به صورت اورجینال خریداری کرده ام. و چند تا مشکل دارم. 1. می خواهم که قیمت به تومان باشد. مانند فروشگاه خود پارس جوم ... چون با ریال مشکل دارم دو عدد 00 جلوی قیمت می زنه. البته من یکی از ارزهای خارجی را انتخاب کردم و بعد واحد ارز را زدم تومان ... توی سایت به صورت تومان می آید ولی آیا واقعا وقتی به بانک وصل می شود همان قیمت را از حساب مشتری کم می کند. 2. من می خواهم با قسمت تعیین قیمت کار کنم که وقتی قیمت ها را می زنم و سیو می کنم دوباره پیام بدمصب و اعصاب خوردی تاریخ می آید. با اینکه توی مدیریت سرور تهران انتخاب کرده ام و در هاست هم تنظیم کردم. هر بار باید دستی تاریخ را درست کنم ولی اینجا اصلا با اینکه درست می کنم باز به مشکل بر می خورم. 3. در منو قسمت پروفایل کاربر را ایجاد کرده ام اما وقتی روش کلیک می کنم صفحه ای با ارور ویرچومارت می یاد. عجیبه اصلا ویرچو نصب ندارم. در ضمن توی قالب دیگه جواب می ده ولی توی این قالب اصلا جواب نمی ده. ارور : Warning: require(/home/zonoomco/public_html/www.ostadamozesh.ir/administrator/components/com_virtuemart/helpers/config.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/zonoomco/public_html/www.ostadamozesh.ir/libraries/tcpdf/config/tcpdf_config.php on line 49 Fatal error: require(): Failed opening required '/home/zonoomco/public_html/www.ostadamozesh.ir/administrator/components/com_virtuemart/helpers/config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/zonoomco/public_html/www.ostadamozesh.ir/libraries/tcpdf/config/tcpdf_config.php on line 49 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در آذر 94 مممنون با اینکه می دونم سر مدیران و دوستان شلوغه و دیر جواب می دهند ... ولی من با ور رفتن فراوان دو مشکلم را حل کردم.1. تنها مشکل تاریخ هست که همه جا اعصابمو خورد کرده ؟؟؟؟ 2. یک سوال دیگه می مونه اینه که این درگاه ها همه به ریال پول از حساب مشتری کم می کنه. پس ما باید ارز ریال را انتخاب کنیم. اما من دیدم فروشگاه پارس جوم که با j2 store هست به تومان گذاشته ... این چه جوری هست ؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mercol30 14 ارسال شده در آذر 94 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر