minus 0 ارسال شده در مهر 94 سلام من هر کاربری که تو گروه registered ثبت نام میکنه یا خودم از تو مدیریت ایجادش میکنم اصلا نمیتونه وارد سایت بشه وقتی میخاد وارد بشه این پیغام میده: شما اجازه دسترسی به قسمت های خصوصی این سایت را ندارید از وقتی اینجوری شد که من گروه registered پاک کردم خودم یه جدید ساختم همه سطوح دسترسی و گروه پدر عین جوملا دیفالت گذاشتم ولی بازم مشکل حل نمیشه گروه کاربران تازه ورود هم رو همین registered گذاشتم چه با لینک فعال سازی چه بدون فعال سازی بازم این ارور میده الان چکار کنم دیوونم کرده مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minus 0 ارسال شده در مهر 94 ینی تو وایبر این سوال میپرسیدم زودتر جواب میدادن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در مهر 94 باسلام شما اولین سطح دستزسی کاربر رو پاک کردید.. بهتره که برگرید روی بک آپنون و درباره تغییر سطح دسترسی ها کمی جستجو کنید بارها بحث شده یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
minus 0 ارسال شده در مهر 94 (ویرایش شده) باسلام شما اولین سطح دستزسی کاربر رو پاک کردید.. بهتره که برگرید روی بک آپنون و درباره تغییر سطح دسترسی ها کمی جستجو کنید بارها بحث شده یاعلی منظورتون اگه گروه عمومی که من همه چی عین دیفالت جوملا ایجاد کردم مشکل جدی تر از این حرفاس اسکرین شات براتون ضمیمه کردم نگاه کنین تصاویر ممنون ویرایش شده مهر 94 توسط minus نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر