scooter110 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام میخواستم ببینم کسی با ماژول JA Tabs کار کرده اگه کسی بلده یه راهنمایی بکنه دمتون گرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scooter110 0 ارسال شده در فروردین 90 كسي طرز کار این ماژول رو نمیدونه ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز لطفا اسپم نکنید.این افزونه تجاریه و در جومینا ساپورت نمیشه. *قوانین را مطالعه بفرمایید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scooter110 0 ارسال شده در فروردین 90 من اين افزونه رو با یک تم از سایت جوملا آرت ایرانی خریداری کردم برای همین سوال کردم در کل ببخشید اگه نباید سوال می کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Sir_Amin 21 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز قوانین جومینا این مساله رو ایجاب میکنه . از همون سایتی که خریدید میتونید پشتیبانی بگیرید. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر