mehrdadkey2 19 ارسال شده در شهریور 94 سلام جوملا رو روی زمپ نصب میکنم ولی در مراحل نصب جایی که اطلاعات دیتابیس رو بهش میدم و میزنم بعدی گیر میکنه و جلوتر نمیره خیلی سرچ کردم راه حلی که مشکلم رو حل کنه پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید. متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در شهریور 94 دوست عزیز در این مورد قبلا بحث شده جستجو کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در شهریور 94 ببخشید ولی هرچی سرچ کردم موردی پیدا نکردم که مشکلم رو حل کنه لطفا در صورت امکان لینک بدین و یا راهنمایی کنید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 http://forum.joomina.ir/topic/29302-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7/ 1 واکنش ها : mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در شهریور 94 متاسفانه با این روش هم مشکل حل نشد ما توی شرکت 4تا لپ تاپ داریم روی یکی بدون مشکل نصب شد ولی روی 3تای دیگه این مشکل رو داره ! لطفا در صورت امکان اگه راه دیگه ای هست راهنمایی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 در php.ini مقدار max_execution_time چقد هست؟ 1 واکنش ها : mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در شهریور 94 max_execution_time مقدارش 30 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در شهریور 94 مقدارش رو گذاشتم روی 150 مشکلم حل شد 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 94 150 میشه 2.5 دقیقه اگه بزاریدش روی 5 دقیقه یعنی 300 بهترین عدد هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر